Najnovije vesti

KOMŠIJE MIKIJA ĐURIČIĆA ZNAJU ZAŠTO JE PONOVO U RIJALITIJU: Otkrili su glavni RAZLOG, ovo su njegovi PLANOVI!
Foto: Printscreen Pink

DETALJI

KOMŠIJE MIKIJA ĐURIČIĆA ZNAJU ZAŠTO JE PONOVO U RIJALITIJU: Otkrili su glavni RAZLOG, ovo su njegovi PLANOVI!

Stars

Miki Đuričić vratio se u rijaliti gde se nalazi njegova izabranica Suzana Perović, a njegove komšije otkrivaju glavni motiv ulaska.

 

foto: Printscreen

On je ušao u "Zadrugu" kako bi olakšao Suzani i sebi ukupnu situaciju, kažu njegove prve komšije i dodaju da nije mogao da izdrži što svi napadaju Suzanu.

 

"Takođe mu je žao što je deca osuđuju zbog veze sa njim iako znaju da je njihova majka godinama u nesrećnom braku u kojem se privlačnost sa suprugom Vladom ugasila odavno. Miki nam je rekao da će Suzanu da dovode u Kupinovo. Dočekaćemo je kako dolikuje", kažu prve komšije Mikija Đuričića.

 

foto: Printscreen

Mikijevi prijatelji iz Kupinova kažu i da je Mikiju stalo da ga Suzanina porodica lepo prihvati.

 

"Njegovo objašnjene za sve ljude je da je ljubav među njima sudbinska i da je planula poput stihije i ne može biti ugašena. To je ljubav kakvu samo najveći srećnici dožive", rekao je njegov drug.

 

Suzanu su mnogi osudili upravo zbog snimka koji je isplivao, a na kojem sa Mikijem vodi ljubav. Ipak, kada je Miki ušao u rijaliti završio je sa njom u krevetu, gde su se ljubili i mazili, a potom joj je otkrio i šta misli o snimku.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...