nema ko nije došao!

GALA PROSLAVA PUNOLETSTVA SINA BOBANA RAJOVIĆA: Pevač nije žalio para, a ONA će biti zadužena za LOM DO JUTRA! A evo i šta je FUDBALER dobio od OCA NA POKLON! ŠIROKO! (VIDEO)

Stars -

Boban Rajović zakupio je elitnu salu za proslavu 18. rođendana svog sina, a među zvanicama nalaze se mnogobrojne poznate ličnosti iz sveta estrade.

Naime, pevač je poznat po svojoj skromnosti, ali za ovakav događaj nije žalio ni para ni truda, jer je hteo da svom sinu obeleži kako dolikuje punoletstvo.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Pevač je priredio gala žurku, za muzički deo zadužena Andrijana Čekić. Ona je došla u pratnji svog oženjenog dečka, Marka Miloševića.

foto: Nemanja Nikolić

Od Bobana je na poklon dobio beli mercedes, C klase kuper 2019. godište. Automobil je inače Boban kupio od supruga Dragane Mirković, a njegove tablice i dalje nisu promenjene, a za njega je dao 40.000 evra.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

Na proslavu je došao i Mlađan Dinkić.

foto: Nemanja Nikolić

Seka Aleksić stigla je sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, kao i Mirko Bunjevčević, brat pokojnog Gorana Bunjevčevića.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Bojan Vasković nosio je flašu pića u rukama i kesu u kojoj se pretpostavlja da je poklon za slavljenika Andriju Rajovića.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs, M.D; M.V. / Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track