Najnovije vesti

SVI JEDVA ČEKAJU DA VIDE HRABRU VODITELJKU PONOVO NA MALIM EKRANIMA: Dea Đurđević se vraća na posao, a sada je poznato i KADA!
Foto: Pritnscreen YT

saznajemo

SVI JEDVA ČEKAJU DA VIDE HRABRU VODITELJKU PONOVO NA MALIM EKRANIMA: Dea Đurđević se vraća na posao, a sada je poznato i KADA!

Stars

Dea Đurđević uskoro se vraća na posao, a voditeljka je uprkos teškom periodu koji je iza nje, uvek nasmejana. Ona će nastaviti sa oporavkom, ali će i raditi, što je oduševilo mnogobrojne gledaoce koji su njen oporavak pratili iz dana u dan nakon stravične saobraćajke koja se dogodila u februaru.

 

"Budući da se Dea mnogo bolje oseća, nakon razgovora sa čelnim ljudima, planirano je da se već u julu vrati u jutarnju emisiju. Ipak, ona neće odmah voditi sva četiri sata programa, već onoliko koliko joj zdravstveno stanje bude dozvoljavalo. Svakog dana će oko dva sata biti u programu, a ukoliko se bude osećala dobro, možda i više. Sve zavisi od lekara, ali i od samog toka oporavka, jer je svima najbitnije da se Dea dobro oseća. Uprkos tome što je nedavno imala novu operaciju ruke, ona je nasmejana, veliki je borac i mnogo se bolje oseća. Nekoliko puta je svima rekla da jedva čeka da se vrati na posao, a to će se uskoro i dogoditi", naveo je izvor. 

 

 

Đurđevićeva je potvrdila da se oseća spremnom da nastavi sa svojim poslom. 

 

"O tačnom datumu povrtaka u studio odlučuju lekari, a ja se osećam spremno i jedva čekam da se vratim na posao. Oporavak je i dalje u toku. Još uvek pokušavam rehabilitacijom da umanjim posledice višestrukih teških povreda", rekla je kroz smeh Dea.

 

Predrag Sarapa se raduje povratku koleginice i jedva čeka da ponovo zajedno rade. 

 

"Svi se radujemo skorom Deinom povratku. Mi smo tim koji pobeđuje i sve vreme smo radili timski. Njeno mesto je u "Novom jutru" i jedva čekam da ponovo sa osmehom počnemo program", rekao je voditelj. 

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Blic  / Foto: Printscreen/Instagram

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...