ČITAV ŽIVOT SAM VARAO ŽENU I IMAO AVANTURE NA JEDNU NOĆ: Bora Drljača otvoreno o s*ksu, prostituciji, a iznenadiće vas kako komentariše ISTOPOLNE BRAKOVE!
Foto: Damir Dervišagić

NEMA TABU TEME ZA NJEGA

ČITAV ŽIVOT SAM VARAO ŽENU I IMAO AVANTURE NA JEDNU NOĆ: Bora Drljača otvoreno o s*ksu, prostituciji, a iznenadiće vas kako komentariše ISTOPOLNE BRAKOVE!

Stars -

Bora Drljača progovorio je o tabu temama, a neki odgovori će vas prilično iznenaditi.

Pevač, koji je sada popularan na društvenim mrežama, rekao je da je bolje je dobar razvod nego loš brak.

"Ne razumem ljude koji su u braku, a jedno drugom vade oči. Bolje da ljudi budu kvalitetno sami nego da im neko zagorčava život", izjavio je on.

foto: Marina Lopičić

Ono što je zanimljivo je da Bora podržava homoseksualce i smatra da su vremena kada se o tome ćutalo - prošla.

"Dozvolio bih i homoseksualcima da usvajaju decu jer je bolje da najmlađi rastu u porodici i okruženi ljubavlju. Pogotovo bih prednost dao imućnim homoseksualnim parovima jer su sirotišta prepuna dece koja su gladna, žedna, gola i bosa", rekao je Bora.

Bora samtra da prostituciju treba legalizovati kako bi država mogla da je kontroliše.

foto: Marina Lopičić

"Tako će prostitutke skloniti sa ulice, ali će moći od njih da zarađuje. Neka plaćaju poreze kao i svi mi, pa da imamo koristi od njihovog zanata", kaže Drljača.

Bora je sasvim opušteno priznao da podržava s*ks na jednu noć, a posebno sa nekim kome ne zna ime.

"Čitav život sam varao ženu i imao avanture, ali samo za jednu noć. Nikada nisam imao švalerku na duže, niti sam se zaljubljivao u takve žene... Neki moji prijatelji jesu, pa su šetali svoje švalerke po godinu dana. Uvek sam im govorio: "Ako već šetaš nekog, što ne šetaš svoju ženu? One za to i služe", izjavio je Bora.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track