Najnovije vesti

TRUDNA SEKA KRIJE SE U KUĆI OD SRAMOTE ZBOG UHAPŠENOG BRATA: Pevačicine komšije iz Stare Pazove otkrile kako se oseća Aleksićeva, ali i detalje Nedžadove prošlosti!
Foto: Printscreen/Instagram

ISTINA ISPLIVALA

TRUDNA SEKA KRIJE SE U KUĆI OD SRAMOTE ZBOG UHAPŠENOG BRATA: Pevačicine komšije iz Stare Pazove otkrile kako se oseća Aleksićeva, ali i detalje Nedžadove prošlosti!

Stars

Komšije Seke Aleksić i Nedžada Ramića, koji je uhapšen pre dva dana zbog pokušaja iznude, progovorile su o tome kako se pevačica zbog toga oseća.

Seka se nakon hapšenja svog brata povukla u kuću u Staroj Pazovi i ne izlazi iz nje.

foto: Marina Lopičić

"Ne znam šta bih vam rekao… Taj Sekin brat Nedžad je vrlo mutan tip. O njemu se svašta priča po Pazovi, pa čak i da prodaje drogu. To hapšenje se desilo kafiću u samom centru grada, a ja sam se tu slučajno zatekao. Video sam prvo neke ljude kako ga fotografišu dok na rukama imaju rukavice. Kasnije su mu prišli i počela je akcija pretresanja. Iz džepova su mu izvadili sve što je imao", rekao je Sekin komšija i dodao da je mislio da traže drogu.

"Ovde se ionako odavno priča da je Nedžad preprodaje. Međutim, kasnije smo saznali da su tražili novac koji je iznudio od čoveka što drži poslastičarnicu, pa da su imali rukavice da ne bi ostavili svoje otiske na novčanicama", rekao je komšija.

foto: Printscreen/Instagram

Prvi komšija čoveka od kog je Sekin brat pokušao da iznudi novac, rekao je da je pevačicu veoma pogodila cela situacija.

"Seka je divna žena i prava dama. Svima se uvek javi, stane i priča čak i s nepoznatim prolaznicima. Srećem je često... U prodavnici je svi obožavaju, zato što poštuje sve ljude, ne pravi razliku i ne glumi umišljenu zvezdu. Za razliku od nje, Nedžada niko ne podnosi. Ona čak ni na ulicu sada ne može da izađe od sramote", kaže on i dodaje:

"Nedžad ovde u Pazovi prodaje palačinke. Nema posla jer svi dolaze kod Makedonca na dobar, a jeftin sladoled, pa se Makedonac ubija od para. Zato je ovaj rešio da ga reketira."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...