KURIR TE VODI NA FESTIVAL ULAZ: U ponedeljak, 17. juna, POKLON KUPON - kupi jedan komplet karata dobijaš dodatni gratis
Foto: Kurir

KURIR TE VODI NA FESTIVAL ULAZ: U ponedeljak, 17. juna, POKLON KUPON - kupi jedan komplet karata dobijaš dodatni gratis

Stars -

Dnevne novine Kurir i festival Ulaz organizuju AKCIJU 1 + 1 u kojoj možeš da dobiješ gratis komplet karata. U ponedeljak, 17. juna, na naslovnoj strani Kurira videćeš POKLON KUPON.

Šta treba da uradiš?

Iseci kupon sa naslovne strane Kurira i predaj ga prodavcu na nekom od prodajnih mesta: Gigstix, DDTickets ili Tickets.

Kako možeš da iskoristiš kupon iz AKCIJE 1 + 1?

Kupi jedan komplet karata za festival Ulaz i uz kupon koji se danas nalazi na naslovnoj strani Kurira dobijaš dodatni komplet gratis!

Kada možeš da iskoristiš kupon?

Kuponi za poklon ulaznice iz Kurira važe do 21. 6. 2019.

Festival ULAZ ove godine debitovaće pod otvorenim nebom od 11. do 13. jula, na specijalno pripremljenom platou Beogradskog sajma. Po prvi put, publici će se predstaviti više od 40 najpoznatijih muzičkih zvezda na jednom mestu, kako iz Srbije tako i iz regiona, čime ULAZ dobija status prvog festivala sa ovakvim podvigom.

Svoje omiljene izvođače imaće priliku da čuju i vide posetioci sa celog Balkana, te se očekuje jedna od najvećih žurki na otvorenom ove godine.

Tri specijalne bine biće glavni centar ovog događaja: bine Koreni, IDJTV i ULAZ.

Sa bine Koreni čuće se zvuci tradicionalne, narodne muzike, koju će izvoditi neke od najvećih muzičkih legendi Balkana poput Ane Bekute, Harisa Džinovića, Zvonka Bogdana, Vesne Zmijanac...

IDJTV bina rezervisana je za omiljene trep i pop izvođače, kao što su su reperi Coby, Stefan Đurić - Rasta, Nikolija, Relja Popović, Fox, Teodora Džehverović, Senidah, dok će na bini Ulaz prvi put zajedno nastupiti Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Željko Joksimović, Aleksandra Prijović, Saša Matić i mnogi drugi.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja