DANAS POKLON U KURIRU! KUPON ZA FESTIVAL ULAZ: Kupi komplet karata i dobijaš dodatni gratis uz kupon sa naslovne strane Kurira
Foto: Kurir

DANAS POKLON U KURIRU! KUPON ZA FESTIVAL ULAZ: Kupi komplet karata i dobijaš dodatni gratis uz kupon sa naslovne strane Kurira

Stars -

Kurir i festival Ulaz organizuju AKCIJU 1 + 1 u kojoj možeš da dobiješ gratis komplet karata. Danas te na naslovnoj strani Kurira čeka POKLON KUPON.

Šta treba da uradiš?

Iseci kupon sa naslovne strane Kurira i predaj ga prodavcu na nekom od prodajnih mesta: Gigstix, DDTickets ili Tickets.

Kako možeš da iskoristiš kupon iz AKCIJE 1 + 1?

Kupi jedan komplet karata za festival Ulaz i uz kupon koji se danas nalazi na naslovnoj strani Kurira dobijaš dodatni komplet gratis!

Kada možeš da iskoristiš kupon?

Kuponi za poklon ulaznice iz Kurira važe do 21. 6. 2019.

foto: Kurir

U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE:

Osmaci, srećno! Mali maturanti od danas polažu završni ispit Narko-bosovi napravili aplikaciju za dilovanje KOKAIN NA KLIK: Isporuka za 10 minuta Balkanski kriminalci smislili nov način preprodaje narkotika, kojim su prihode povećali 30 odsto Zajednički udar Moskve i Brisela PUTIN I EU UKIDAJU DOLAR! Oprez u Grčkoj SMRTONOSNE RIBE napadaju turiste Jeremić ne bira društvo Vukov čovek na Kosovu je pedofil i silovatelj Vernici u Crnoj Gori upozorili Đukanovića MILO, PIPNI OSTROG I DOLAZIMO TI KUĆI! Intervju Aleksandar Jovičić, predsednik opštine Palilula To što rade Đilas i Bastać je političko samoubistvo Trend Gosti iz celog sveta hrle kod nas MAMURLUK U BEOGRADU: Stranci momačko veče masovno slave kod nas POMEN Godišnjica stravičnog sudara na Ibarskoj matgistrali Ubio nam je decu, a nije rekao ni izvinite! Bez dlake na jeziku Milan Živadinović o smeni seletora Srbije Igrači su izdali Krstajića! Vreli derbi Danas četvrti meč finala TITULA ili MAJSTORICA Al' jedva čekamo kraj!

foto: Kurir

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track