NOVI DETALJI BLOGERKINE TAJNE POSETE SARAJEVU!  Zorannah i bosanski teniser zajedno bili na svadbi fudbalera i manekenke, a ovako ju je Damir PREDSTAVIO prijateljima! ŠOK! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

nOVA LJUBAV

NOVI DETALJI BLOGERKINE TAJNE POSETE SARAJEVU! Zorannah i bosanski teniser zajedno bili na svadbi fudbalera i manekenke, a ovako ju je Damir PREDSTAVIO prijateljima! ŠOK! (FOTO)

Stars -

Zorana Jovanović Zorannah i Damir Džumhur bili su gosti na svadbi bosanskog fudbalera Anela Hadžića i njegove izabranice, manekenke Alme Pljevljaković.

Kako se navodi, Damir je Zoranu predstavio kao novu devojku, a mnogi šuškaju da je konačno pronašao "onu pravu". Regionalni mediji već neko vreme bruje o tome da je blogerka Zorannah u vezi sa teniserom Damirom Džumhurom, a bosanski mediji sada su objavili nove detalje njihovog zajedničkog boravka u Sarajevu proteklog vikenda.

??? | @nadja_pavic dress

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана

Iako nisu objavljivali zajedničke fotografije, na društvenim mrežama juče je ipak osvanula slika Zorane i tenisera sa jednog događaja u Sarajevu, gde su proveli nekoliko dana.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/sportsport.ba/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track