BOBAN RAJOVIĆ O BRAČNOM ŽIVOTU: Supruga me oblači, ali me retko svlači! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

OTVOREN

BOBAN RAJOVIĆ O BRAČNOM ŽIVOTU: Supruga me oblači, ali me retko svlači! (FOTO)

Stars -

Boban Rajović priznao je da ne ume sam da se obuče, da izabere dobar autfit i da mu u tome pomaže supruga Dragana sa kojom je 27 godina u braku.

foto: Kurir, M.D.

Popularnog pevača zatekli smo na jednom događaju na koju i je došao u belom odelu i odmah se pohvalio medijima ko je njegov stilista.

foto: Nemanja Nikolić

- Supruga me oblači! Ona to uvek ume da izabere. Ona nije došla sa mnom ovde, vrlo mi je žao, ali ne voli da se eksponira. Ne volim da sam bez nje, jedva čekam da se pojavim sa ženom, ali ona to ne voli, kaže: "biće puno kamera i novinara" - počeo je Boban.

foto: Instagram

S obzirom na to da ga Dragana oblači, zanimalo nas je i ko ga svlači.

foto: Damir Dervišagić

- Kada sam na nastupu, dođem u hotel i sam se svlačim jer sam mokar i znojav. A kad sam kući... Pa pošto sam u braku 27 godina, u 70 posto slučajeva svlačim se sam, a u 30 posto slučajeva žena - rekao nam je pevač kroz osmeh. Kako je Boban često na putu, interesovalo nas je kako Dragana to podnosi i da li je ljubomorna.

foto: Mario Drausnik/DMC Music

- Žena nije ljubomorna, ne pokazuje. E sad, šta u sebi misli, ne znam. Ali ne dajem joj povoda. Kada je ona tu, onda ne (smeh). A ono što ne znaš, to ne boli. Šalim se - rekao nam je Rajović kroz smeh.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track