RADANOVIĆ ISKULIRAO BIVŠU ŽENU: Sloba oteo nagradu Kiji! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

NE POZNAJU SE

RADANOVIĆ ISKULIRAO BIVŠU ŽENU: Sloba oteo nagradu Kiji! (FOTO)

Stars -

Kristina Kockar i Slobodan Radanović dobili su zajedničku nagradu, ali se nisu pozdravili čak ni dok su bili na bini!

foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Nikolić

Bivši supružnici došli su na peti rođendan "Premijere" i prošli jedno pored drugog kao pored turskog groblja! Najpre je na podijum izašao Sloba, koji je preuzeo nagradu, a tek tada pozvana je i Kockareva.

foto: Vladimir Šporčić

- Upravo mi javljaju, Slobo, da imamo iznenađenje. I Kija je tu. Može li Kija da dođe na scenu? - pitala je voditeljka dok se pevačica skrivala iza stola, a Radanović je kiselo prokomentarisao: - Uvek me iznenadite.

foto: Nemanja Nikolić

Nakon što je publika počela da skandira Kristinino ime, ona je bila prisiljena da izađe na binu, ali je bila vidno besna. Kija se popela na podijum ne pozdravivši ni voditeljku ni Slobu, iza kog se sakrila da je ne bi slikali.

foto: Nemanja Nikolić

- I evo je Kija, uvek spremna na iznenađenja - prokomentarisala je voditeljka. Radanović je održao kratak govor, povukao se sa scene i bivšu suprugu ostavio samu.

foto: Nemanja Nikolić

Pritom, on je pokupio i zajedničku nagradu Premijerni minut. Kija se zahvalila na nagradi, ali veoma ljutito, a kasnije je ovako prokomentarisala Slobin postupak:

foto: Printscreen Instagram

- Ne znam gde je. Ne znam, možda ju je neko odneo, ne bih komentarisala. Slična situacija bila je i sa Teodorom Džehverović i Tamarom Milutinović -

nekada dobre drugarice nisu se javile jedna drugoj.

foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Kada smo pitali Teu da li bi se pomirila s Tamarom, ona je rekla da ne bi, dok Tamara nije htela da je komentariše.

Suze radosnice Dea zaplakala zbog nagrade

foto: Nemanja Nikolić

Dei Đurđević društvo je pravio verenik Mladen Mijatović. Kad su je pozvali na binu da preuzme nagradu, publika je počela da skandira njeno ime, i to nekoliko minuta. Dea je tada počela da plače i rekla je: - Nisam zaplakala nijednom tokom rehabilitacije, u stvari jesam jednom, kad sam stala na noge, i sada.

Nata kisne Sve zbog lepe slike

Nataša Bekvalac još jednom je pokazala da je pravi profesionalac! Iako je na događaj stigla u toku najjačeg pljuska, pevačica je izašla iz automobila i ispozirala foto-reporterima. Jedan čovek joj prišao i ponudio svoj kišobran, ali se ona zahvalila i rekla da je spremna na sve zarad dobre slike! Tako je Nata pozirala po najjačem nevremenu nekoliko minuta, a potom je sakrila glavu rukama!

Blokirala ulaz Dara ne ume da se parkira!

foto: Nemanja Nikolić

Dara Bubamara se hvali da je odličan vozač, ali na proslavi se nije baš pokazala. Pevačica je na rođendan došla ruku pod ruku s Gogom Sekulić, a automobil je parkirala posred parkinga, tako da niko nije mogao da prođe! Dara je ponosno pozirala fotografima i davala izjave, a kad je shvatila šta je uradila, zamolila je čoveka iz obezbeđenja da je preparkira, jer ona ne zna!

Kurir.rs/Jelena Stuparušić - Ivan Ervegovčević/ Foto: Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track