Najnovije vesti

MIKI ĐURIČIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA! Policija ga dovezla u Kupinovo: Godinu dana provešće sa NANOGICOM i bez CVONJKA! Ne sme ni da mrdne, a NAJGORE TEK SLEDI!
Foto: Printscreen

pakao

MIKI ĐURIČIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA! Policija ga dovezla u Kupinovo: Godinu dana provešće sa NANOGICOM i bez CVONJKA! Ne sme ni da mrdne, a NAJGORE TEK SLEDI!

Stars

Bivši zadrugar Miki Đuričić pušten je iz pritvora u Rumi. Kako je nedavno priznao krivicu, odnosno da je prebio Nadeždu Biljić i Suzanu Perović, kako ne bi išao u zatvor, dobio je nanogicu za odsluženje kazne. Trenutno se nalazi u svojoj rodnoj kući u Kupinovu. 


"Miki je izašao iz zatvora u Rumi, gde je bio od 12. juna, kada je priveden zbog prebijanja Suzane Perović i Nadežde Biljić pred kamerama. Tužilaštvo mu je tom prilikom zabranilo prilazak žrtvama, što znači da definitivno nema ništa od njegovog povratka u 'Zadrugu', kako se nagađalo. On će narednih 12 meseci boraviti u rodnom selu u Sremu", kaže dobro obavešten izvor iz Kupinova.

 

1 / 5 Foto: Printscreen Paparaco Lov

 

Đuričić u Kupinovu neće imati nikakve prihode, a pošto je ostao bez honorara iz rijalitija jer je diskvalifikovan, sad se snalazi kako zna i ume, dodao je isti sagovornik. On već moli neke od svojih prijatelja da mu priteknu u pomoć i smiluju se nad sudbinom koja ga je zadesila. Pokušava da nađe vezu da mu ublaže kaznu, ali to teško ide jer je slučaj prilično složen i postoje svi dokazi koji ga terete za sva dela koja je počinio.

 

 

Inače, najviše ga brine to što će mu se ovoga puta suditi za sve ono što je u prošlosti uradio ostalim osobama koje je prebijao i maltretirao po raznim rijalitijima.

 

foto: Printscreen Yt

Kurir.rs/Espreso/Foto: Printscreen

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...