Najnovije vesti

DEA DO DETALJA OPISALA KAKO SE OSEĆA OTKAD SE VRATILA NA POSAO: Provela je 5 meseci u krevetu, plakali su kad je sela u voditeljsku stolicu, a ovako sad reaguje kad prolazi pored MESTA NESREĆE!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

DEA DO DETALJA OPISALA KAKO SE OSEĆA OTKAD SE VRATILA NA POSAO: Provela je 5 meseci u krevetu, plakali su kad je sela u voditeljsku stolicu, a ovako sad reaguje kad prolazi pored MESTA NESREĆE!

Stars

Dea Đurđević vratila se na posao, pa je priznala kako se oseća posle svega što ju je zadesilo.

Voditeljka je priznala da se oseća odlično od kada je opet sela na voditeljsku stolicu, a kolege su je dočekale sa velikim emocijama, pa su neki i pustili suzu.

foto: Printscreen

"Svaka osoba je za sebe, tako da je svako bio na poseban način oduševljen. Posle toliko vremena provedenih u krevetu, mene je radovala činjenica da sam se vratila poslu i mojoj omiljenoj kući. U julu ću se u potpunosti vratiti na posao, a verujte da mi prija da radim, jer volim svoj posao. Potpuno učestvujem u realizaciji programa, što je meni bitno kako bih u potpunosti razmišljanja prebacila na posao", rekla je Dea.

Prema njenim rečima, leto će provesti radno, ali uskoro bi trebalo da ode na rehabilitaciju.

foto: Printscren Premijera

"Ne verujem da ću stići da idem na odmor, dosta je bilo odmora za mene. Možemo da kažemo da će rehabilitacija biti odmor", izjavila je Dea.

Zbog vodovodne cevi koja je pukla i zaledila put Dea je mogla da izgubi život jer ju je autobus udario baš u trenutku kad je dolazila na posao. Mesto nesreće je na samo nekoliko stotina metara od mesta gde radi, ali ga Dea zaobilazi u širokom luku.

"Prošla sam tuda, ali nisam gledala na tu stranu. Okrenula sam glavu", kratko je rekla Dea.

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...