ROĐEN JE U SOMBORU, ODRASTAO U KURŠUMLIJI, ZAPEVAO U BEOGRADU, A SAD JE CRNOGORAC? Tomović isprozivao Srbe, pa navukao gnev naroda! Nastao haos NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!
Foto: Printscreen Fb

nije birao reči

ROĐEN JE U SOMBORU, ODRASTAO U KURŠUMLIJI, ZAPEVAO U BEOGRADU, A SAD JE CRNOGORAC? Tomović isprozivao Srbe, pa navukao gnev naroda! Nastao haos NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Stars -

Bojan Tomović ne bira način kako da skrene pažnju na sebe, pa makar to bilo i širenjem mržnje i prozivkama na račun Srba.

Nekada popularan pevač odavno više nije u muzici. Povukao se 2014, nakon objavljenog četvrtog studijskog albuma, i od tada se povremeno pojavi samo kad iznosi lične stavove na razne teme, uglavnom preko društvenih mreža.

Tako je pre nekoliko dana napisao mišljenje o odnosu između Srbije i Crne Gore, koje je u najmanju ruku problematično.

"S obzirom na to da je anticrnogorska kampanja u Srbiji, nažalost, na vrhuncu, imam jedno pitanje za većinu srbijanskih medija, kao i za neke medije u Crnoj Gori - šta smo mi Crnogorci vama uradili da nas toliko ne podnosite? Kod vas je izgleda teška paranoja, jer nemoguće 'da vas svi u okruženju mrze, rade vam o glavi, zabijaju vam nož u leda', 'otimaju' vam crkve i manastire', 'svuda ste ugroženi, niko vam od suseda ne valja'. Pa, zapitajte se, možda je problem u vama", napisao je Tomović, a onda dodao da u njegove apartmane u Budvi svakog leta dolazi veliki broj turista iz Srbije.

Ne bismo se bavili Tomovićevim mišljenjem o Srbima, da je on bio do kraja iskren. Bojan je rođen u Somboru, odrastao je u Kuršumliji, školovao se i počeo pevačku karijeru u Beogradu. Kad u Srbiji više nije mogao da prođe kao estradni umetnik, preselio se u "rodnu" Crnu Goru, gde sada živi od izdavanja apartmana na moru i, naravno - postao je najveći "Crnogorac" i patriota od svih koji tamo žive od rođenja.

foto: Printscreen

Kurir.rs/I.E/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track