IZDVOJILA 50.000 EVRA, PA DOŽIVELA PRAVU AGONIJU: Rada Manojlović zbog ovoga je morala da angažuje ADVOKATE, proganjali su je!
Foto: Damir Dervišagić

SKANDAL

IZDVOJILA 50.000 EVRA, PA DOŽIVELA PRAVU AGONIJU: Rada Manojlović zbog ovoga je morala da angažuje ADVOKATE, proganjali su je!

Stars -

Rada Manojlović kaparisala je stan u novogradnji i za to je izdvojila čak 50.000 evra.

Pevačica je navodno već bila odabrala stan i dogovorila sa investitorom da mu isplati pola sume pre useljenja, a drugu polovinu nakon toga, ali kada su njeni advokati proverili papirologiju upozorili su je da ni slučajno ne daje novac za kaparu.

foto: Damir Dervišagić

Ispostavilo se da je u pitanju je objekat koji nije legalizovan i uknjižen, te je Manojlovićeva pozvala investitora i objasnila mu da je pronašla bolju ponudu od njegove, te da nije zainteresovana za kupovinu. On je, nakon toga pobesneo, te je počeo da proganja pevačicu pod izgovorom da je navodno čuvao taj stan za nju, da je zbog nje odbio mnoge stalne kupce...

Uznemiravanje je prestalo tek kada je njen advokat poslao pismeno upozorenje investitoru u kom ga opominje da će ga prijaviti građevinskoj inspekciji ukoliko je ne ostavi na miru, te je i agonija u tom momentu za Radu konačno završena.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Scandal, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track