SARA JO SE POMIRILA SA BIVŠIM DEČKOM?! Pevačica uhvaćena u zagrljaju sa glumcem! A evo kakvu su ODLUKU doneli!
Foto: Printscreen/Instagram

GDE IMA DIMA, IMA I VATRE

SARA JO SE POMIRILA SA BIVŠIM DEČKOM?! Pevačica uhvaćena u zagrljaju sa glumcem! A evo kakvu su ODLUKU doneli!

Stars -

Sara Jovanović i Viktor Savić viđeni su ponovo zajedno, iako su pre nekoliko godina prekinuli ljubavnu vezu. Svi oni koji su se obradovali njihovom pomirenju, moraće malo ipak da sačekaju, jer je poznati nekadašnji par odlučio da po svaku cenu moraju jedno drugo da zadrže u životu, makar se to, za sada, baziralo samo na prijateljstvu.

Naime, oni su često viđeni u javnost zajedno, a veoma prisan odnos i zagrljaji koje razmenjuju naveli su fanove da se tu ipak radi o nečemu "višem" od drugarstva.

"Poslednjih meseci njih dvoje su ponovo počeli da se druže i veoma se lepo slažu. Smatraju da ljubavna priča koja je bila između njih treba da ostane u prošlosti i da ne žele da se u tom smeru više razvija njihov odnos, ali da po svaku cenu žele da imaju jedno drugog u svom životu. Zato su posle dužeg vremena obnovili prijateljstvo, te ih ljudi sve češće viđaju zajedno u javnosti. I dok su neki pomislili da su obnovili ljubavnu vezu, do toga ipak nije došlo. Nekoliko puta mesečno vide se zajedno na piću, gde pričaju o brojnim stvarima iz svakodnevnog života, a viđeni su i u noćnim izlascima. Lepo se slažu i to je najbitnije", preneo je izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track