ANA BEBIĆ PROGOVORILA O HOROR PRIZORU U STRAHINJIĆA BANA! Kada je ugledala krvavog čoveka koji viče samo jedno joj je bilo VAŽNO!
Foto: Printscreen/Pink

potresno

ANA BEBIĆ PROGOVORILA O HOROR PRIZORU U STRAHINJIĆA BANA! Kada je ugledala krvavog čoveka koji viče samo jedno joj je bilo VAŽNO!

Stars -

Auto marke BMW francuskih registarskih oznaka udario je juče oko podneva u dva parkirana automobila u ulici Strahinjića bana, a od siline udarca jedan od njih je uleteo u baštu kafića. Među onima koji su bili tu našla se i pevačica Ana Bebić, kojoj nimalo nije bil osvejedno.

"Ja, pravo da vam kažem, ne znam kako se desilo. Jer sam u tom trenutku bila unutar lokala i kada sam čula, samo sam izletela da pomognem ljudima, da vidim da li je sa njima sve u redu. Svi su okej i to je nabitnije. Ja sam dobro, sve je okej, malo je prenaduvano to u javnosti... Stvarno ne mogu da dam neku drugu informaciju, ja sam samo videla čoveka koji viče okolo, koji je krvav, a meni je bio prioritet da pomognem ljudima", rekla je Ana.

1 / 10 Foto: Ana Paunković

Podsetimo, očevici su tvrdili da su, odmah posle sudara, iz BMW-a izašla dvojica muškaraca, a osoba za koju se sumnja da je upravljala vozilom suvozaču je rekla: "Gde mi je pištolj, gde mi je hekler?!"

Jedan od vlasnika automobila koji je oštećen u udesu, kako se navodi, tvrdio je da su u automobilu bila dva muškarca koji su mu pretili, a vozač je pobegao sa lica mesta. Mladić koji je zatečen pored BMW-a, Nemanja Đ. (36) je rekao da je bio na mestu suvozača, a da je automobil vozio njegov drug, ali nije znao njegove bliže lične podatke.

U nesreći su povređeni gosti kafića koji su u tom trenutku sedeli u bašti za stolom Slađana M. (33), njen suprug Stefan M. (43) i njihova trogodišnja ćerka. Oni, srećom, nisu zadobili povrede opasne po život.

Istraga je i dalje u toku, a nadležni organi rade sve što je u njihovoj moći da otkriju sve pojedinosti ovog incidenta.

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja