MIKI ĐURIČIĆ NAŠAO POSAO IAKO JE U KUĆNOM PRITVORU: Otkriveno je čime će se sada baviti i kolika je PLATA, ali postoji jedan USLOV!
Foto: Printscreen

NE MOŽE DA MIRUJE

MIKI ĐURIČIĆ NAŠAO POSAO IAKO JE U KUĆNOM PRITVORU: Otkriveno je čime će se sada baviti i kolika je PLATA, ali postoji jedan USLOV!

Stars -

Miki Đuričić tražio je dozvolu da iako je u kućnom pritvoru, dobije pravo da radi.

Bivši učesnik rijalitija, koji je diskvalifikovan nakon što je udario Suzanu Perović i Nadežda Biljić, trenutno ima pravo da sat vremena dnevno provede van kuće, a on je tražio od suda da se zaposli te će ako mu to bude odobreno imati pravo da bude van kućnog zatvora puno radno vreme.

foto: Damir Dervišagić

Kako se navodi, on se dogovorio sa vlasnikom jednog restorana da počne da radi čim mu sud odobri molbu.

"Miki će da radi kao kuvar, jer je u tome odličan. Pošto se ovde bavimo i uzgojem lipicanera, a imamo 250 mangulica, mogao bi i da čuva svinje i da se angažuje u konjičkom klubu. Ovde je prosek plata 40.000 dinara, ali ako se dobro pokaže, imaće od pet do 20 posto stimulacije", rekao je vlasnik restorana.

foto: printscreen

Komšije Mikija Đuričića otkrile su da sat vremena na slobodi, on provodi u kockarnici.

"Nije prestao da se kocka. To mu je strast, ne vredi. Uglavnom je kod kuće sa ocem. Doduše, Mirko po ceo dan pije na obližnjoj klupici. Valjda ima muku što su stalno zajedno", rekao je jedan meštanin.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Informer, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track