ŠOK

DARKO LAZIĆ NA STUBU SRAMA! Progovorio o nasledniku pa navukao GNEV NARODA! Samo što ga je odveo kući TVITERAŠI OSULI PALJBU! (KURIR TV)

Stars -

Darko Lazić izveo je jutros verenicu Marinu Gagić i tek rođenog sina Alekseja iz porodilišta i uputio se porodičnom domu. Međutim, zbog onoga što je rekao pre nego što je ušao u kola i odvezao se, brojni korisnici društvene mreže Tviter oštro su ga osudili.

"Sina sam želeo ceo život. Svaki otac želi da ima sina. Naravno i ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno. Jako sam uzbuđen. Na znam šta da vam kažem", govorio je vidno raspoloženi pevač o svom tek rođenom nasledniku, samo nekoliko momenata pre nego što ga je odveo kući.

foto: Printscreen Kurir TV

"Strašno je što u 21. veku i dalje postoje roditelji kojima je 'ćerka lepa vest, al' sin je nešto 'posebno" pljuštali su komentari na Tviteru: "Strašno je uopšte da roditelji prave razliku među svojhom decom."

foto: Printscreen Kurir TV

"Vole očevi ćerke, ali su sinovi ponos", "Na kraju će od sina napraviti drugog sebe, a svi znamo da on nije baš i neki primer uzora", nizali su se ljutiti komentari jedan za drugim.

Podsetimo, Darko je ćerkicu Lorenu dobio u braku sa Anom Sević.

Iako je devojčica rođena 10. jula, pevačica je proslavu 5. rođendana organizovala u jednoj igraonici na isti dan kada je Darko svojoj kući odvepo sina. Prema pisanju Blica, međutim, Darko se na proslavi nije pojavio zbog poslovnih obaveza. Pevač je otputovao u Cirih na nastup.

Majka Ana došla je u pratnji dečka Danijela, a od gostiju među prvima pojavili su se Saša Kapor i Nikolina Kovač. Malo potom na žurku je došla i ćerka Nede Ukraden, Jelena, sa mužem i decom.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track