ZA NJIM SU U JUGI DEVOJKE UZDISALE I SEKLE VENE! Alen Islamović za mnoge je još mlad momak, a on je već DEDA dvojici dečaka (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

POnosan na naslednike

ZA NJIM SU U JUGI DEVOJKE UZDISALE I SEKLE VENE! Alen Islamović za mnoge je još mlad momak, a on je već DEDA dvojici dečaka (FOTO)

Stars -

Bosanski pevač Alen Islamović, koga se još mnogi sećaju kao lepuškastog pevača Divljih jagoda, a potom i Bijelog dugmeta, postao je deda po drugi put.

Alen ne krije sreću da je najmlađi član njihove porodice, maleni David, svojim dolaskom ulepšao je njihovu svakodnevicu. Nikad nije krio da mu je, nezavisno od slave, porodica uvek bila i ostala prioritet broj jedan. Kada ne snima ili ne radi koncerte, naći ćete ga u društvu supruge Marijane s kojom je zajedno od njene 17. godine, i kćerki Une, Lare i njihovih porodica. Četverogodišnji unuk Din, kojeg mu je podarila starija ćerka Una, vrtreo je dedu oko malog prsta, a nema sumnje da će isto biti i s Davidom, koji je, već postao mezimac cele porodice.

"Supruga i ja smo iz velikih porodica, koje su pravo bogatstvo. Želeo bih da naše ćerke imaju više dece. Lepo je imati nekoliko braće i sestara. Hvala Bogu, mi smo se pobrinuli za njihovu budućnost i očuvali lepotu zdrave i normalne porodice, koja danas funkcioniše bez trzavica, petljanja i laži. Našu Laru smo smatrali curicom, ali više ne. Sad je majka i to traži određenu odgovornost, prema bebi i porodici", rekao je Alen.

Ćerka Lara venčala se od matičara, bez velike svadbe, a pevač planira da malo ipak proslavi sa svojim prijateljima u Bihaću i na moru.

Islamović već imate četverogodišnjeg unuka Dina, sina vaše starije ćerke, koji ga vrti oko prsta i nije ljubomoran na novog člana.

"Din je već veliki dečko i razumije sve što se dešava. Prvi dan je bio malo ljubomoran na Davida, ali već treći dan je držao svog brata u krilu govoreći: „Ovo je moj mali buraz“.

Kurir.rs/Azra/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track