MILAN MILOŠEVIĆ PODNEO NEKOLIKO PRIJAVA: Prete mi da će ubiti i mene i majku!
Foto: Printscreen/Youtube

Uplašen

MILAN MILOŠEVIĆ PODNEO NEKOLIKO PRIJAVA: Prete mi da će ubiti i mene i majku!

Stars -

Milan Milošević obratio se policiji za pomoć jer je počeo da dobija pretnje od nepoznatih osoba, koje su ga uznemiravale putem društvenih mreža.

Voditelj "Zadruge" gostovao je u jednoj emisiji kolega na Pinku i dotakao se teme koja za njega nije nimalo prijatna. Naime, Milošević je otkrio da su mu fanovi nekih učesnika rijalitija slali preteće poruke, koje nije želeo da ignoriše već je sve prijavio policiji, koja će se dalje baviti tim problemom.

"Imam nekoliko sudskih postupaka protiv ljudi koji su mi pretili na Instagramu, to su ozbiljne pretnje. Pretili su mi ubistvom, da će ubiti mene i moju majku", rekao je Milan u emisiji "Premijera - vikend specijal" i dodao da se danas lako može otkriti ko stoji iza nekog profila na modernim platformama kao što je Instagram.

foto: Printscreen

Mi smo ga pozvali da saznamo da li živi u strahu i kako napreduje otkrivanje osoba koje žele da mu naude, ali se on nije javljao na telefon.

Milan je postao poznat javnosti kao učesnik prve sezone rijalitija "Zadruga", kada je pobrao simpatije publike svojom otvorenošću i šalama. Često je i tada isticao koliko je vezan za svoju majku Rajku. On voli da vredne porodične trenutke ovekoveči fotografijom i da to podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

"Ti si anđeo koji me je čuvao u teškim trenucima i koji mi je davao snagu kada je ona nestajala. Srećan ti rođendan, majko, i presrećan sam što sam ti ja najlepši rođendanski poklon", napisao je voditelj pre dva meseca, kada je njegova majka proslavljala rođendan.

foto: Printskrin Instagram

Nemaju granica Umrlice za Dušicu, Slobu i Kiju

Nije prvi put da se javne ličnosti nađu na tapetu vatrenih fanova, koji nemaju granice pa idu do te mere da prete ubistvom, pišu bizarne umrlice i slično. Milanova koleginica, voditeljka Dušica Jakovljević u prethodnoj sezoni "Zadruge" od fanova takmičara dobijala je umrlice sa svojim likom, a poruke slične sadržine stizale su i pevaču Slobi Radanoviću i njegovoj bivšoj supruzi Kristini Kockar.

Kurir.rs/ M. T. / Foto:Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track