POZNATE CICE SE SKINULE U KUPAĆI: Dara pokazala ogromne silikone, Anastasija vitku liniju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SEKSI

POZNATE CICE SE SKINULE U KUPAĆI: Dara pokazala ogromne silikone, Anastasija vitku liniju! (FOTO)

Stars -

Dok mi mučimo muku s pljuskovima, ali i visokim temperaturama u Srbiji, naše popularne pevačice i jutjuberke uživaju u egzotičnim predelima.

foto: Promo

Osim što nam prave zazubice fotografijama prelepih plaža, javne ličnosti nam zadaju još jednu muku - svojom izvajanom figurom! Anastasija Ražnatović otputovala je s drugaricama na grčko ostrvo Mikonos. Osim što se noću provodi, Cecina ćerka dane koristi da pliva i uživa u suncu. Anastasija redovno na Instagramu objavljuje fotke u kupaćem kostimu, a da je u treningu i da vodi računa o ishrani, može se videti po njenom savršenom vitkom izgledu.

foto: Instagram

Ni Dara Bubamara ne miruje! Pevačica je pre nekoliko dana bila u Rovinju pa sada svaki dan obraduje fanove ponekom vrelom fotkom. Poslednja u nizu je u toaletu - Darinom omiljenom mestu za slikanje.

foto: Instagram

Pevačica je raspametila svoje pratioce kad je pozirala u minijaturnom bikiniju s tračicama i šeširom na glavi, a njene silikonske grudi došle su do izražaja.

foto: Instagram

I Nikolija Jovanović je otišla na odmor, ali na malo mirniju destinaciju u Grčkoj - u Stavros. Dok ćerka Rea spava, pevačica koristi priliku da se fotka u kupaćem i pokaže svoju zanosnu liniju i zategnutu guzu.

foto: Instagram

Verujemo da Nikoliju fotografiše njen suprug Relja Popović, jer ovakvu cicu ne bi prepustio drugom muškarcu.

foto: Instagram

Zorannah se verovatno umorila od snimanja i rada na svom blogu pa je spas od vrućina potražila u Crnoj Gori.

foto: Instagram

Dok hvata boju, uglavnom na bazenu, blogerka ujedno pravi selfije i fotka svoj dekolte. Ipak, ponekad želi da svetu pokaže i celu figuru, pa je jednog gosta hotela zamolila da je slika dok leži u kupaćem kostimu. Osim preplanulog tena, Zorannah je pokazala i trbušnjake o kojima mnogi samo sanjaju.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track