Najnovije vesti

PITAĆU GA ZA 50 GODINA, TO ZVUČI ODVRATNO! Kolege Darka Lazića reagovale na njegovu izjavu da je SIN NEŠTO POSEBNO, a evo ko je bio NAJŽEŠĆI!
Foto: Dragana Udovičić, Ana Paunković, Marina Lopičić

NEKI MISLE DA JE NAPRAVIO LAPSUS

PITAĆU GA ZA 50 GODINA, TO ZVUČI ODVRATNO! Kolege Darka Lazića reagovale na njegovu izjavu da je SIN NEŠTO POSEBNO, a evo ko je bio NAJŽEŠĆI!

Stars

Darko Lazić nedavno je dobio sina Alekseja, a kako je priznao i sam osećaj je poseban.

Mnogi su bili izrevoltirani njegovom izjavom da je ćerka lepa vest, a sin "nešto posebno", pa su se oglasile i njegove kolege sa estrade. Prva je svoje mišljenje dala Goca Božinovska.

foto: Ana Paunković

"Pitaću ga za 50 godina! Ne kažu džabe u našem narodu "Blago majci koja ima ćerku". Ja imam dve ćerke i sina, i želela sam muško, ali kažem vam - ćerka je ćerka. Iz svog iskustva kažem, ipak ćerka više vodi brigu o majci. Evo, i ja sada tako. Moja majka je dementna pa će naredna dva meseca provesti sa mnom, ipak ćerka bolje pazi", kaže Goca Božinovska.

foto: Damir Dervišagić

"To je opipljiva tema, ali što se mene tiče deca se ne dele. Muško ili žensko - to treba da bude isto za roditelje, barem je meni tako", poručila je Snežana Đurišić.

"Muškarci, 90 posto njih želi sina, to je jednostavno tako. Videće kad bude stariji da nije tako. Ja imam dva sina, unuka mi ima 12 godina i po njoj već vidim da je brižnija, pažljivija. Takve su devojčice, brižne i pažljive. Meni je moja majka jednom prilikom rekla da me žali, jer nemam ćerku koja će brinuti o meni kao ja o njoj",  u dahu je rekla Zlata Petrović.

foto: Damir Dervišagić

" Mom drugu Darku Laziću sada treba čestitati na rođenju sina! Toliko su napali čoveka zato što je jedna budala na Tviteru nešto napisala. Ne treba da se meri količina ljubavi prema detetu, dete je dete, ali ja da vam kažem da ćerku volim najviše. Imam sinove i unuku, ali ćerku volim najviše. Hoću li sada u zatvor zbog toga?", oštro je rekao Aca Lukas.

"Svakom roditelju, normalnom čoveku, treba da bude svejedno. Dete je dete, pa sad da li je muško ili žensko. To što je rekao zvuči baš odvratno, ali pretpostavljam da nije tako mislio, u trenutku nije razmišljao i napravio je lapsus. Generalno, svaki čovek koji je normalan neće gledati na pol deteta", poručila je uvek iskrena Goca Tržan.

foto: Ana Paunković

"Meni je to isto. Prvo sam dobio dve ćerke, pa sina. Isto sam se osećao i bio srećan kada sam svo troje dobio, jedino što sam, kada sam dobio prvo dete, sat vremena bio prilično zbunjen. Sva deca su mi privržena, i ćerke i sin, ali ja na primer više komuniciram sa sinom, dok žena ima više tih ženskih razgovora sa ćerkama. To je normalno. Baš smo skoro o tome pričali. Svoju decu podjednako volimo", iskreno kaže Boban Rajović.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...