JANA TODOROVIĆ NA MUKAMA ZBOG POPRSJA: Smanjila bih grudi, ali mi muž ne da! (FOTO)
Foto: Instagram

INTERVJU

JANA TODOROVIĆ NA MUKAMA ZBOG POPRSJA: Smanjila bih grudi, ali mi muž ne da! (FOTO)

Stars -

Jana Todorović retko se pojavljuje u javnosti, ne zato što ne voli, već zbog toga što je prezauzeta brojnim nastupima širom Evrope.

foto: Printscreen/Instagram

Ona je najtraženija pevačica već godinama, a na tome može zahvaliti dobrom glasu i hitovima koje ima. U Janinom životu nema skandala, pa je i ovaj intervju bio isključivo o njenoj muzičkoj karijeri i kolegama sa estrade.

Šta ima novo kod vas? Zbog čega vas nema u medijima?

foto: Damir Dervišagić

- Pripremam neke nove, duetske pesme. U pitanju je saradnja s jednim mladim pevačem, a druga pesma je ženski duet, ali još je tajna s kojom koleginicom ću ga snimiti.

Taman da te duete promovišete na velikom koncertu u Beogradu, koji inače odavno priželjkuju vaši fanovi.

foto: Dragan Kadić

- Volela bih i ja da napravim koncert, i moj suprug bi voleo. Ali u ovom momentu ne mogu to jer imam dosta zakazanih nastupa. To je meni dodatni stres.

Kada već pominjete duete, sada su sve popularniji saradnje s reperima, na primer s Bubom i Jalom. Šta vi mislite o tome?

foto: Printscreen

- Ja sam jedna od prvih koja je počela da radi sa MC-jevima. Pesma sa MC Stojanom je super prošla. I moja pesma "Šta će ti pevačica", koju sam snimila u modernijem fazonu, super je prošla. Mislim da bih se odlično snašla da uradim nešto s Jalom i Bubom.

Imali ste izdavačku kuću, koja je radila veoma uspešno. Šta se dešava sa time?

foto: PrintScreen

- Mi smo trajali koliko smo trajali. Meni je drago što smo držali izdavačku kuću i što smo proizveli mnoge moje kolege. Radili smo bolje dok su se diskovi prodavali, prodaja je išla fantastično. Sada se to mnogo manje radi. Najveći problem je što smo mi živeli na relaciji Minhen-Beograd i jednostavno, ako neko ko je najbitniji nije tu, neko ko treba da vodi računa o svim tim ljudima koji su snimili za našu izdavačku kuću, onda to ne može.

Važite za pevačicu s najbujnijim prirodnim poprsjem. Koliko vam muka zadaje taj "dar"?

- Zbog jakih bolova u leđima razmišljala sam o operaciji kičme, pa sam shvatila da je problem ipak u grudima, te da ću izgleda morati da smanjim njihov obim. Nedavno sam bila kod lekara, htela sam da ih operišem, ali moj muž ne da. Bol se prebacio na desno rame i stvara mi problem. Ako zaista bude baš neophodno, volela bih da to uradim.

Po profesiji ste nastavnik muzičkog obrazovanja. Kome od današnjih pevača ne biste dali prolaznu ocenu?

- Svi se mi borimo na svoj način. Ima nešto što mi se mnogo sviđa i nešto što mi se manje sviđa. Za sve nas ima mesta.

Jeste li kao nastavnica nekom đaku dali jedinicu?

??? #hooverdam #nevada #lasvegas

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011) on

- Ne, nije bilo takvo vreme. Učili smo dečje pesmice, pripremala sam đake za priredbu, za svetosavski bal. Lepo smo se družili. Bila sam jedna od najvoljenijih nastavnica u školi.

A kakav je osećaj biti najvoljenija pevačica na estradi? Nijedno slavlje ne može da prođe bez vaših pesama.

foto: Promo

- Prelep je osećaj. Nisam medijski jaka, ali na terenu sam, da ne zvuči neskromno, jaka. Ono što svaki pevač može da poželi.

Kakvo vam je mišljenje o tome što svi u poslednje vreme snimaju autotjun pesme?

foto: Dragan Kadić

- Sada je došao takav trend. Koliko sam na sceni, ne pamtim da je ovakvo ludilo bilo. Ali u svakom slučaju, to je njihov momenat, imaju hitove, rade mnogo, razbijaju. Skidam kapu.

Da li je vaša ćerka nasledila muzički talenat od vas?

- Ćerka je već krenula da se sređuje, želi da izlazi, da se slika. Ona ima 12 godina i već zna da šminka. Šminka me za nastupe, izlaske.

Neobično ime Ćerka nazvana po suprugovoj bivšoj!

Vaša ćerka ima neobično ime - Kristina Džulijet. Kako ga je dobila? - Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime (smeh). A Džulijet je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu.

45 godina ima Jana 21 godinu je na estradi 9 albuma je snimila

Kurir.rs/J. Stuparušić - I. Ercegovčević/ Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track