GOTOVA SEZONA

LUNA ĐOGANI JE POBEDNICA ZADRUGE 2: Bila je ljubavnica u prvoj sezoni, pred finale raskinula sa dečkom, a na kraju dobila 50.000 EVRA! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Luna Đogani pobedila je u drugoj sezoni "Zadruge" i osvojila 50.000 evra. Ona se takmičila protiv svog bivšeg dečka Marka Miljkovića, koji je osvojio 2. mesto.

foto: Printscreen

"Najsrećnija sam na svetu, hvala mojoj porodici i prijateljima koji su ovo izdržali", rekla je Luna.

foto: Printscreen

"Najlepša stvar koja mi se dogodila je ta što sam upoznao Lunu", izjavio je Marko nakon što je video svoje uspomene.

foto: Printscreen

Publika u studiju skandirala je Lunino ime, a ona je odmah uletela svom ocu Gagiju u zagrljaj. S druge strane, Marko se pozdravio sa svojim prijateljima.

foto: Printscreen

04.27 Luna i Marko uputili su se u studio gde će biti proglašenje pobednika "Zadruge 2".

foto: Printscreen

"Neću više da ti odgovaram. Juče smo raskinuli i ja ne bih sada da pričam", govorio je Miljković.

foto: Printscreen

"Zašto si me ostavio dan pred kraj?", pitala je Luna Marka kroz suze.

"Luna, neću da se svađam sa tobom, a posebno ne sad. Ništa ružno ti nisam uradio. ja tebi želim da pobediš. Ne želim da pričam sa tobom, drago mi je što smo ovde i molim te da me ostaviš", rekao je Marko.

foto: Printscreen

04.10 Luna Đogani je počela da razgovara sa Markom Miljkovićem, kom je prišla uplakana.

"Nisam očekivala da ćemo biti na ovom mestu, jedno protiv drugog. Bili smo u ljubavi 5 meseci, a ostavio si me dan pred kraj", pričala je Luna, a Marko se izvinjavao.

foto: Printscreen

"Očekivala sam 3. mesto, ali sam mislila da ostajemo Aleksandra, Luna i ja. Nisam očekivala ovo. Drago mi je da sam učestvovala, bilo mi je bitno da mi bude što lepše", izjavila je Dobrojevićeva.

foto: Printscreen

"Je l' moguće ovo?", ponavljao je Marko kada je ostao u finalu sa bivšom devojkom.

foto: Printscreen

03.59 Aleksandra Subotić izašla je u spoljni svet i u rijalitiju ostavila Staniju, Marka i Lunu. Posle Subotićeve izbačena je Stanija Dobrojević, a Luna i Marko takmiče se za pobedu.

foto: Printscreen

Aleksandra je poslala poruku svim ženama da nikada ne uplove u vezu sa muškarcima u rijalitiju.

"Ovaj sad muškarac je za mene ženstven. Nisam očekivala da će biti u top 3. Svako ima nešto dobro u sebi, ali kod Marka ništa dobro ne vidim", izjavila je Aleksandra.

foto: Printscreen

"Srećna sam zaista. Ja sam bila i diskvalifikovana, zadovoljna sam, šokirana sam i i dalje drhtim. Ne treba da pobedi Miljković, on je smeće. između Stanije i Lune, ne znam...", rekla je Subotićeva.

foto: Printscreen

Aleksandra nije bila zadovoljna kada je čula da je osvojila 4. mesto, pa joj se na licu videlo da je veoma začuđena.

3.25 Emocije zadrugara su pomešane, a Stanija, Aleksandra, Luna i Marko su čekali da čuju ko će sledeći ispasti. Rijaliti je sada napustila Aleksandra Subotić.

foto: Printscreen

"Hvala svim ljudima, nisam znala da su ljudi glasali, presrećna sam. Afera "šerpa" je dosta doprinela. Ružno ću da zaboravim, a Aleksandra je zaslužila pobedu", izjavila je Maja.

foto: Printscreen

"Ovo je veliko iznenađenje i za mene, svaka joj čast. Ona je meni rekla da ide do kraja, to je Maja. Tukli su je i ponižavali i pravili klanove, a ona je uspela", rekao je Majin otac kom su oči bile pune suza.

03.10 Učesnica rijalitija koja je napustila rijaliti posle Nadežde je Maja Marinković, koja je takođe osvojila automobil.

foto: Printscreen

"Nisam očekivala da ću da uđem u superfinale, a kamoli da ću da osvojim automobil. Hvala Bogu, sve momke sam ispratila iz Zadruge. Kada izađem odavde, planiram da dam sebi oduška i odmah krenem da radim", rekla je Nadežda.

foto: Sonja Spasić

"Ona stalno pravi gluposti i niko joj ništa ne zamera. Neke stvari sam teško preživljavala, ima nekih stvari koje nisu bile lepe, ne treba nikome da se dese, ali šta da se radi", rekla je majka Nadežde Biljić.

Ona je otkrila svima da ju je otac nagovarao da polaže vožnju, što ona i dalje nije uradila. Ipak, kao nagradu je dobila automobil.

2.30 Sledeća takmičarka koja je izašala iz Imaginarijuma je Nadežda Biljić.

"Ovo je poklon mojoj supruzi, ide direktno njoj. Inače, svađa je počela tako što sam ja rekao Luni šta se dešava sa Miljkovićem, a ona je naivna. Stanija je doktor za te priče. Mislim da, ako ima pravde u životu, treba da pobedi neko ko je ponižen, izdat, a to je Aleksandra Subotić. Kada se ona vratila u rijaliti, on nije našao za shodno da popriča s njom", rekao je Mića kada je izašao.

foto: Printscreen

02.10 Posle svađe Lune i Stanije i izlaska Alekse Savića, napravljen je još jedan presek. Rijaliti učesnik koji je zauzeo 7. mesto u "Zadruzi 2" i izašao je napolje je Lepi Mića i osvojio automobil.

foto: Printscreen

"Ništa joj pomenula nisam. Imala sam bubicu, pa neka vrate snimak. Ja mislim da je ona umorna i jako povređena. Ovo je nešto što je nju gušilo, ona ima svoje razloge", rekla je Atijasova, a Stanijina majka je prokomentarisala da joj nije jasno zašto je došlo do ove svađe.

01.47 Anabela tvrdi da nije pomenula Luni Staniju Dobrojević i nije joj bilo jasno zbog čega je njena ćerka napala starletu.

"Ja ti nisam činila i želela zlo, želim ti svu sreću. Ne znam šta ti se desilo čim je Anabela otišla, ja nemam veze sa Miljkovićem. To što komuniciramo je normalno. Praviš dramu, to nije normalno", govorila je Dobrojevićeva.

foto: Printscreen

"On je jedan prevarant, on me je prevario. Ti pravdaš Marka, a mene napadaš, nisi se nijednom pokazala kao dobar čovek", vikala je Luna kroz suze. Đoganijeva je vikala i kako joj je majka Anabela Atijas prenela da joj Stanija radi iza leđa.

foto: Printscreen

01.28 Luna Đogani napala je Staniju Dobrojević jer je Marko Miljković starleti nosio džakove sa odećom. Njih dve su se žestoko posvađale na Rajskom ostrvu i uputila jedna drugoj niz uvreda.

1 / 8 Foto: Sonja Spasić
foto: Printscreen

"Dugo se nismo videli, ali sam bila sigurna i u njega i u nas. Najteže je zbog toga što se sve pogrešno protumači. Postoji pet verzija jednog događaja, ali za mene je jedino ispravna njegova", rekla je Aleksina devojka.

01.10 Nakon što su porodice napustile zadrugare, usledio je još jedan presek. Iz rijalitija je sada izašao Aleksa Savić.

foto: Printscreen

Aleksa Savić konačno je video svoju devojku Minu, koja ga čeka kada izađe iz rijalitija. Njih dvoje se za vreme posete roditelja nisu razdvajali i ljubili su se sve vreme.

foto: Printscreen

00.42 Nedeljka, majka Marka Miljkovića, rasplakala ga je kada se pojavila.

foto: Printscreen

"Sve je opet bila igra! Da li sam toliko glupa da to ne vidim na vreme?", govorila je Luna kroz suze, a Anabela joj je odogovorila:

"Nikada nećeš naučiti, ti si takva. Ništa nije strašno, meni je važno da si ti na nogama."

foto: Printscreen
1 / 12 Foto: Sonja Spasić

Kada je Luna Đogani videla svoju majku Anabelu Atijas, počela je da grca u suzama, a ona joj je odmah rekla da više ne želi da gleda njene suze.

00.30 Porodica zadrugara koji su ostali u rijalitiju uputila se ka Rajskom ostrvu, kako bi bili uz svoje najbliže.

1 / 11 Foto: Sonja Spasić

Ona je progovorila i o svom odnosu sa Mikijem Đuričićem, koji intrigira sve.

"Mi se poznajemo nekih 7 godina, uvek smo imali prijateljsku osnovu, ali Imaginarijum je čudo, a ja mu nisam odolela", rekla je Suzana Perović o Mikiju Đuričiću.

foto: Printscreen

"Samo želim da zagrlim svoju porodicu i da se odmorim. Neverovatan je osećaj", rekla je Suzana Perović koju nije dočekala porodica, već bivši zadrugari Savo Perović i Zlata Đurković.

foto: Printscreen

Suzana je odmah rekla da ne želi da vidi snimak Mikijevog nasilja, kao ni s*ksa koji je imala u rijalitiju.

"Kraj, konačno!", povikala je Suzana dok se na skuteru vozila do studija.

foto: Printscreen

00.10 Posle Ane Korać, "Zadrugu 2" napustila je Suzana Perović, koja je nedavno preživela dramu kada ju je Miki Đuričić udario, zbog čega je završio u kućnom pritvoru.

Bora Santana i Saša Karan ušli su u raspravu u superfinalu, a Petrući je u bekstejdžu napao Brendona, zbog čega je obezbeđenje sve vreme moralo da bude uz njih.

foto: Printscreen

23.40 Marko Janjušević Janjuš koji je prošle godine bio prisan sa Anom Korać bio je u publici, ali nije želeo da daje komentare u vezi nje.

1 / 24 Foto: Sonja Spasić

"Ne znam kako mojima da objasnim gde sam trenutno, jer sam rekao da idem sa Đeksonom i Borom na piće. Moj favorit je Nadežda od starta", rekao je Janjuš.

1 / 14 Foto: Sonja Spasić

Koraćeva je priznala da joj se David nije dopadao dok je bio sa Aleksandrom.

"Ja mislim da je David taj koji odlučuje. Ne kažem da li je u redu ili nije. Svaka devojka ima pravo da joj se svidi moj dečko, ali na njemu je odluka. Ja sam tek rekla kod Drveta da mi se David sviđa", pričala je Koraćeva.

foto: Printscreen

"Prezadovoljna sam što konačno idem kući. Ja sam i dalje cvetić, kao i u prvoj sezoni. Slažem se sa mamom, David je ljubav mog života, ja sam pobedila. Možda ćete nas videti u sledećoj sezoni, nikada se ne zna", izjavila je Koraćeva.

"Ja mislim da je njena najveća pobeda David. Videćemo", rekla je majka Ane Korać a Anabela je dala komentar kako bi nju razapeli da je to rekla.

foto: Printscreen

23.15 Sledeći finalista koji je izbačen iz rijalitija nakon Brendona i Davida je Ana Korać. Ona je podsetila zadrugare da je i prošle godine zauzela 9. mesto u rijalitiju.

foto: Printscreen

"Je l' Sloba bio na bini? Nisam ga prepoznala, nije me zanimalo da gledam. Marko i Sloba su zaj*bali istu devojku, postaće najbolji drugovi. Od početka je bio u pravu Lepi Mića", rekla je Luna voditelju, iako je prethodno videla da je Sloba pevao.

foto: Printscreen

"Ja znam šta sam ja prošla zbog ovog čoveka ovde. To nema cenu. Hoću da ti kažem da sam izneverovala koliko si jaka. Mene ovo sada boli, a kamoli da vidim drugu ženu sa svojim muškarcem", rekla je Luna Aleksandri. Marko Miljković je samo bledo gledao Slobu dok je nastupao.

foto: Printscreen

23.04 Sloba je u rijalitiju izveo svoju pesmu, a Luni je sve vreme bilo neprijatno. Đoganijeva se premestila kako ne bi gledala svog bivšeg dečka.

1 / 17 Foto: Sonja Spasić

22.42 Brendon je izneo svoje utiske o učešću u rijaliti programu.

"Mene rijaliti učesnici kada se završi šou, ništa ne interesuje. Sleteo sam na planetu zemlju posle 10 meseci. Ja sam na korak da odem odavde i počnem svoj purpurni, egzotični život u Novom Beogradu. Rijaliti je psihološki eksperiment, a mene je bocnuo gde sam najslabiji. Vrlo često sam bio gladan, tada nisam sav svoj", izjavio je Radonić.

foto: Printscreen

"On je uspeo sve da isprovocira i svaka mu čast što je došao ovde gde jeste. Nisam zadovoljna. Mislila sam da će biti četvrto ili peto mesto, ja sam realna", rekla je Brendonova majka.

foto: Printscreen

"Vreme je bilo za povratak u realnost", rekao je vidno raspoložen Brendon, a njegova majka istakla je da on zaslužuje bolje mesto.

foto: Printscreen

22.30 Naredni takmičar koji je napustio rijaliti posle Davida Dragojevića je Branislav Radonić Brendon.

foto: Printscreen

22.28 Majka Ane Korać istakla je da joj je najteže bilo kada je njena ćerka plakala, a to je bilo malo posle smrti njenog oca.

1 / 5 Foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

22.17 U Šimanovce je stigao i bivši dečko Lune Đogani Sloba Radanović, što je mnogima bilo interesantno. Sloba je rekao da Luni neće čestitati pobedu, ako do toga dođe.

1 / 11 Foto: Sonja Spasić
foto: Printscreen

"Baš je bilo teško, ali sam prezadovoljan, sada čekam Anu. Nije ona devojka ništa kriva, ja sam, najveća greška mi je što ranije nisam raskinuo sa Aleksandrom. Bilo mi je žao kada sam je gledao da plače, ali je sve otišlo u krivu stranu. Ljudi koji nisu unutra, ne mogu da saosećaju sa nama. Mislio sam da mogu da prikrijem emocije, ali sam pogrešio, pa i prema majci", izjavio je David.

foto: Printscreen

"Neka njega napolju i to je to. Nama je svejedno. David i Ana su imali veliku podršku, ja sam srećna što je dovde došao", rekla je Biljana Dragojević.

1 / 5 Foto: Printscreen
foto: Printscreen

21.50 Napravljen je prvi presek u rijalitiju, a iz "Zadruge 2" izbačen je David Dragojević. On je svojoj devojci Ani Korać poručio da je voli i čeka, a najzadovoljnija je bila Aleksandra Subotić.

"I mene je tako čekao", rekla je Subotićeva.

1 / 7 Foto: Printscreen

21.30 U studiju su se okupili svi nekadašnji učesnici rijalitija, dok su u rijalitiju zadrugari gledali vatromete.

foto: Printscreen

21.25 Luna Đogani bila je najtužnija od svih zadrugara, s obzirom na to da je izgubila ljubav, pa je priznala, dok je jedva zadržavala suze, da jedva čeka da vidi porodicu.

1 / 13 Foto: Sonja Spasić
foto: Printscreen

Žurka posle superfinala održaće se 8. jula, a intervju sa pobednikom 7. jula. Takmičari dok iščekuju ko će prvi biti izbačen, imaju priliku da gledaju i zabavljače.

21.06 Najveseliji su bili David Dragojević i Lepi Mića, koji su igrali na čamcu, a zadrugare je dočekao voditelj Ognjen Amidžić.

foto: Printscreen

"Uskoro ćemo znati ko večeras prvi napušta Zadrugu", najavila je voditeljka Dušica Jakovljević. U studio je došla porodica takmičara, koja im pruža podršku.

20.57 Svi su spremni i čekaju trenutak kada će početi veliko superfinale, a zadrugarke su spremile svečane toalete za ovu priliku.

foto: Printscreen

20.56 Kao podrška superfinalistima došli su Višnja Petrović, Nenad Aleksić Ša, Dean Stejin, Rada Vasić, Dragana Mitar, Mika i Giba Vasić, Mirela Barundžić, Lazar Jeremić, Milan Petković, Zlata Đurković i ostali.

1 / 26 Foto: Sonja Spasić
foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track