EVO ŠTA ĆE DAVID STVARNO DA RADI SA KORAĆEVOM! Sad je sve jasno kao dan! HIT! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

SIGURAN

EVO ŠTA ĆE DAVID STVARNO DA RADI SA KORAĆEVOM! Sad je sve jasno kao dan! HIT! (FOTO)

Stars -

Ana Korać i David Dragojević osetili su ogromno olakšanje pošto se "Zadruga 2" završila, jer sada neometano mogu da uživaju u svojoj romansi. Međutim, kako se navodi, osim zajedničkog života i odmora, David je čim je video svoju majku Biljanu rekao da je on siguran da je starleta ljubav njegovog života i da će uskoro da kupi prsten kakav zaslužuje i da je pita da zauvek bude njegova žena.

Ovaj potez mnogima se čini kao brz i ishitren, ali možda ipak nije baš tako. Par je, ipak, svoju vezu otpočeo početkom godine, kada je Aleksandra Subotić, Davidova bivša verenica, bila diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja. Veoma brzo, njihova zaljubljenost prerasla je u ogromnu ljubav, a njih dvoje više se uopšte nisu razdvajali. Kao što su najavljivali i tokom rijalitija - brak je, po svemu sudeći, jedini logičan korak napred.

1 / 9 Foto: Sonja Spasić

Sa druge strane, Dragojević je u Imaginarijumu pričao kako je "to sa Aleksandrom sve bilo lažna veridba", te da nikada nije ni imao nameru da mu ova vrela crnka bude žena. Pre veze sa Anom, pak, ni pod tačkom razno nije imao u planu da je ostavi, a njenu ćerku Magdalenu smatrao je svojom, te maštao čak i o proširenju porodice.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic/Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track