Stars paparaco

LUNA STAN PLATILA 100.000 €! Kvadrat koštao 2.000 €, a na opremanje Anabela pukla 20.000 €! OVDE ŽIVI POBEDNICA ZADRUGE, a evo ko su joj prve KOMŠIJE! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Luna Ðogani ima mnogo razloga da bude srećna! Osim pobede u „Zadruzi 2“, gde je osvojila ukupno 170.000 evra, njoj će se ostvariti san da uskoro snimi pesmu, a postala je i vlasnica luksuznog stana u jednoj novobeogradskoj četvrti!

Zadovoljne  i srećne  Anabela često ponavlja da je posebno povezana sa Lunom
Zadovoljne i srećne Anabela često ponavlja da je posebno povezana sa Lunomfoto: Kurir

Ovo poslednje bilo je iznenađenje koje je za nju u tajnosti spremila majka Anabela Atijas i tome se Luna najviše obradovala. Ekipa Starsa saznala je blogerkinu novu adresu i dan nakon finala „Zadruge“ sačekali smo je ispred zgrade u kojoj sada živi. Već na prvi pogled vidi se da je u pitanju ekskluzivna lokacija gde kvadrat košta i preko 2.000 evra, a s obzirom na to da Lunin stan ima oko 50 kvadratnih metara, to znači da je koštao oko 100.000 evra!

pomaže ćerki  Čim je izašla iz rijalitija.  Luna se posvetila poslu
pomaže ćerki Čim je izašla iz rijalitija. Luna se posvetila poslufoto: Kurir

Majka i ćerka su u ponedeljak izašle iz zgrade oko 10 časova, nakon čega su otišle do obližnje prodavnice i brzo se vratile u stan. Međutim, sat i po kasnije, njih dve su automobilom izašle iz garaže i uputile se ka Šimanovcima, gde se održavala žurka. Kad su ugledale našu ekipu, Luna i Anabela mahnule su nam i poslale poljubac, a potom se odvezle ka auto-putu.

foto: Kurir

Komšije koje smo zatekli ispred zgrade rekle su nam da su srećne zbog toga što im je pobednica „Zadruge“ nova komšinica.

- Veoma se radujem zbog Lune. Znala sam da će živeti ovde jer su Anabela i njen muž Andrej stalno dolazili i sređivali stan. Kupili su najbolji nameštaj, sve je skupoceno i kvalitetno. Mislim da su na opremanje dali 20.000 evra sigurno. Inače su izuzetno ljubazni, svima se jave, stanu da pričaju s nama. Ponašaju se kao običan svet - rekla nam je jedna Lunina komšinica.

foto: Kurir

Prema našim saznanjima, Ðoganijeva je danas otputovala za Makedoniju, gde će snimiti svoj prvi singl u studiju Darka Dimitrova, a pesmu je izabrala Anabela. U pitanju je autobiografska numera koja u potpunosti opisuje Lunin život u protekle dve godine, ali će se pobednica „Zadruge“ kroz tu pesmu predstaviti kao jaka ličnost, a ne kao žrtva.

mamin izbor  Pevačica je birala stan za ćerku u elitnom naselju
mamin izbor Pevačica je birala stan za ćerku u elitnom naseljufoto: Kurir

Inače, Lunine komšije biće i njene cimerke iz „Zadruge“ Ana Korać i Teodora Džehverović, ali i fudbaler Vladimir Volkov.

Kurir.rs/Ivan Ercegorčević Foto: Kurir

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja