POTPUNO JE NORMALNO UĆI U KAVEZ I IGRATI: Dorotea Jovanović plesala u MREŽI oko šipke, a ovako sada komentariše BEZOBRAZNI SNIMAK!
Foto: Sonja Spasić

BEZ BLAMA

POTPUNO JE NORMALNO UĆI U KAVEZ I IGRATI: Dorotea Jovanović plesala u MREŽI oko šipke, a ovako sada komentariše BEZOBRAZNI SNIMAK!

Stars -

Dorotea Jovanović progovorila je o svom privatnom životu, pa je objasnila i zašto je plesala oko šipke.

Bivša zadrugarka rekla je da je srećna što je boravila u rijalitiju i dobila publicitet, kao i da postoji nekoliko osoba koje bi volela da vidi napolju.

"Postoji par osoba koje bih mogla da vidim u 4 oka, ali su toliko gadni, jadni i nebitni. Volela bih da popijem kafu sa Rebekom, Petrućijem, Nadeždom, Savom, Aleksom... Ima i drugih koji su mi jako dragi, s kojima ću se družiti", rekla je Dorotea.

Jovanovićeva je objasnila zbog čega je njena majka bila loše.

"Ona je bila mnogo loše zbog mog zdravstvenog stanja na koje niko nije reagovao u rijalitiju", izjavila je bivša učesnica, čiji je snimak kako pleše oko šipke isplivao u javnost.

foto: Printscreen, Privatna Arhiva

"To je bio moj tinejdžerski hir, ja sam išla u gej klubove. Potpuno je normalna stvar tamo ući u kavez i igrati. Ja sam želela to da uradim i ušla sam u kavez obučena u mrežu. Što bih se kajala? Nisam najponosnija, svako ima svoje lude godine", kaže Jovanovićeva i priznaje da nikada nije bila sa oženjenim muškarcima, kao što tvrdi Mina Vrbaški.

"Mina je osoba koja zarad rijalitija i pakosti je spremna svašta da uradi i njeno izlaganje nije verodostojno", zaključila je Dorotea.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track