Najnovije vesti

POTPUNO JE NORMALNO UĆI U KAVEZ I IGRATI: Dorotea Jovanović plesala u MREŽI oko šipke, a ovako sada komentariše BEZOBRAZNI SNIMAK!
Foto: Sonja Spasić

BEZ BLAMA

POTPUNO JE NORMALNO UĆI U KAVEZ I IGRATI: Dorotea Jovanović plesala u MREŽI oko šipke, a ovako sada komentariše BEZOBRAZNI SNIMAK!

Stars

Dorotea Jovanović progovorila je o svom privatnom životu, pa je objasnila i zašto je plesala oko šipke.

 

Bivša zadrugarka rekla je da je srećna što je boravila u rijalitiju i dobila publicitet, kao i da postoji nekoliko osoba koje bi volela da vidi napolju.

 

"Postoji par osoba koje bih mogla da vidim u 4 oka, ali su toliko gadni, jadni i nebitni. Volela bih da popijem kafu sa Rebekom, Petrućijem, Nadeždom, Savom, Aleksom... Ima i drugih koji su mi jako dragi, s kojima ću se družiti", rekla je Dorotea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOROTEA one&only OFFICIAL (@official.doros.goddess) on

Jovanovićeva je objasnila zbog čega je njena majka bila loše.

 

"Ona je bila mnogo loše zbog mog zdravstvenog stanja na koje niko nije reagovao u rijalitiju", izjavila je bivša učesnica, čiji je snimak kako pleše oko šipke isplivao u javnost.

 

foto: Printscreen, Privatna Arhiva

"To je bio moj tinejdžerski hir, ja sam išla u gej klubove. Potpuno je normalna stvar tamo ući u kavez i igrati. Ja sam želela to da uradim i ušla sam u kavez obučena u mrežu. Što bih se kajala? Nisam najponosnija, svako ima svoje lude godine", kaže Jovanovićeva i priznaje da nikada nije bila sa oženjenim muškarcima, kao što tvrdi Mina Vrbaški.

 

"Mina je osoba koja zarad rijalitija i pakosti je spremna svašta da uradi i njeno izlaganje nije verodostojno", zaključila je Dorotea.

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Sonja Spasić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...