PANTOVIĆEVA NE SKIDA MASKU, OSTALA BEZ ZUBA: Aleksandrina majka krije šta je operisala, a potrošila je BASNOSLOVNU SUMU! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Paparaco

PANTOVIĆEVA NE SKIDA MASKU, OSTALA BEZ ZUBA: Aleksandrina majka krije šta je operisala, a potrošila je BASNOSLOVNU SUMU! (FOTO)

Stars -

Ljuba Pantović ne smiruje se otkako je izašla uz "Zadruge", pa je viđamo na skoro svakom događaju u gradu poslednjih dana.

Preksinoć je bila na festivalu Ulaz, na bini gde je nastupao Stefan Đurić Rasta, i to s maskom koja joj je prekrila usta. Pomislili smo da je u pitanju neki trend ili puka želja da skrenu pažnju na sebe, što nas ne bi iznenadilo.

foto: Damir Dervišagić

Ali ipak je zdravstveni problem u pitanju. Pantovićeva je pre nekoliko dana izvadila dotrajale zube i počela da stavlja nove implantate, a isti slučaj je i s njenom ćerkom Aleksandrom Subotić, s tim što ona u takvom stanju ne izlazi u provod. Ljuba je od honorara zarađenog u "Zadruzi" rešila da obraduje sebe i naslednicu, a navodno je za nove zube za njih obe platila 12.000 evra.

foto: Damir Dervišagić

Svega nekoliko metara dalje od bodi-bilderke stajao je Filip Živojinović. On je na Ulaz došao zajedno sa suprugom Aleksandrom Prijović, koja je tamo nastupala prvi put posle porođaja.

foto: Ana Paunković

Čim su stigli, svako je krenuo za svojim poslom. Prija je izašla na binu da peva, a Filip se dohvatio čaše i počeo da pije žestoko alkoholno piće dok je ćaskao s ljudima iz organizacije.

Ne mogu da se obuzdaju Matora i Sanja se ljube gde stignu

Bivše zadrugarke Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora takođe su bile na Ulazu, ali nisu toliko uživale u muzici koliko im je bilo zabavno da razmenjuju nežnosti.

foto: Damir Dervišagić

Izgleda da su sve čarke i problemi ostali u prošlosti i da se njih dve i dalje ludo vole, što su nam pokazale i ovim poljupcima. S njima u društvu bio je i Milan Milošević, koji se takođe ljubio sa Sanjom, i to u usta.

foto: Damir Dervišagić

Naravno, ovaj francuski poljubac poslužio je samo za poziranje foto-reporterima.

I. E. / foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track