ZAJEDNO SU VIŠE OD 20 GODINA, A NISU VENČANI! PETAR GRAŠO I DANIJELA NE EKSPONIRAJU SVOJU VEZU: Pevačica kuburi sa zdravljem, a sada ima želju da ode u MANASTIR!
Foto: Printscreen/Instagram

UPOZNAO IH JE PRIJATELJ

ZAJEDNO SU VIŠE OD 20 GODINA, A NISU VENČANI! PETAR GRAŠO I DANIJELA NE EKSPONIRAJU SVOJU VEZU: Pevačica kuburi sa zdravljem, a sada ima želju da ode u MANASTIR!

Stars -

Petar Grašo je više od 2 decenije u vezi sa Danijelom Martinović, koja je napunila 48 godina i bori se sa zdravstvenim problemima.

Pevač je rekao da je Danijelu ugledao 1995. godine, kad je s Tončijem Huljićem (57) pobedila na Dori.

"Na kraju je ta "mala" već 22 godine moja devojka, a ovaj čovek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit", otkrio je Petar javnosti.

"Ne dopuštam da nam veza upadne u kliše i postane navika. Ako se ne vidimo dugo, onda se ja sređujem za njega i zapravo mi je stalo do toga. Nikada nemojte da prestanete da razmišljate o tome da budete top samoj sebi jer ćete onda to biti i svom muškarcu. Smatram kako muškarac ženi nikad ne sme reći: "Koliko imaš kila?", "Zašto nisi našminkana?" i "Koliko imaš godina?", dok, žene muškarcu mogu reći baš sve", rekla je Danijela o svojoj vezi.

Uprkos svemu, Petar Grašo je više puta pričao da ne želi da se ženi.

Danijela je javno pričala o svojoj borbi sa zdravljem. Ona ima vertigo, a kaže da joj je najgore bilo u jednom trenutku kada je ostala sama kod kuće.

Danijela se upoznala i sa čarima meditacije, a želi da ode i u manastir.

"Želja mi je da odem u jedan manastir i da budem nekoliko dana u programu tišine. Onda bih zapisivala i ljudima prenela koji su benefiti tišine", rekla je ona.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track