Najnovije vesti

GODINAMA NISU BILI U DOBRIM ODNOSIMA: Marija Šerifović bila je uz njega kada je bilo najteže, a ovo je njen OTAC! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

NE VIĐATE GA ČESTO

GODINAMA NISU BILI U DOBRIM ODNOSIMA: Marija Šerifović bila je uz njega kada je bilo najteže, a ovo je njen OTAC! (FOTO)

Stars

Marija Šerifović retko priča o privatnom životu, a posebno o ocu Rajku, s kojim dugo nije bila u dobrim odnosima.

Rajko je nakon burnog odnosa shvatio da ćerka želi sve najbolje za njega, pa su se pomirili, a on je priznao da mu je Marija plaćala stan.

foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

"Mara mi pomaže da preživim, plaća mi stan. Spasila me je ćerka da ne promrznem tokom zime na ulici, znate kakve su zime sada, a nisam doveka mogao da budem kod brata. Da me Mara nije spasla i iznajmila mi stan, ostao bih na ulici. Izdržava me, to će trajati tako sve dok ne očistimo papire oko te kuće. Ali što se mene tiče, sve je pod kontrolom. Znate, sam sam, ali korektno je koliko mi daje. Ne treba mi mnogo za život. Plaća mi stan i daje mi neku kintu da imam za svakodnevne potrebe", rekao je on 2018. godine, a kada su pevačicu jednom prilikom pitali da li je ona kriva za pomirenje majke Verice i Rajka, kratko je odogovorila:

"Apsolutno."

foto: Vladimir Šporčić, Zorana Jevtić

Kurir.rs/Blic, Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...