Najnovije vesti

KIJA POŠLA LUNINIM STOPAMA! Hoće li Zlatan Ibrahimović ostaviti lepu Helenu zbog Kockareve?! Celu pesmu posvetila FUDBALERU pa se još nada da će da joj piše (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, AP

ZLATAN

KIJA POŠLA LUNINIM STOPAMA! Hoće li Zlatan Ibrahimović ostaviti lepu Helenu zbog Kockareve?! Celu pesmu posvetila FUDBALERU pa se još nada da će da joj piše (VIDEO)

Stars

Kija Kockar, koja je predstavila pesmu i spot "Zlatan", potpuno je "odlepila" za slavnim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, koji je 15 godina u vanbračnoj zajednici sa Šveđankom Helenom  s kojom ima sinove Maksimilijana i Vinseta.  

foto: Profimedia

Naime, ona je na Instagramu objavila stihove iz nove pesme "Hoću da mi pišeše kao Džej Zi Bjonse" i označila Ibrahimoviće. Ovo je izazvalo gomilu komentara, a najviše je onih koji aludiraju na novu romansu između nje i fudbalera. 

Hoću da mi svet bojiš u roze, poručila mu je preko Instagrama. 

foto: Pritnscreen

"Zlatan je dečko. Zlatan Ibrahimović je blizak rođak moje kume Vanje, mislili smo da ga nahvatamo da nešto kaže, ali shvatili smo da je to nemoguća misija. Nismo čak ni pokušali, svašta bismo morali da radimo za to, verovatno bi nas iskulirao na keca", ispričala je Kockareva. 

"Dečko je zlatan, to je pridev. To je najvažnije, da bude zlatan. Ja sam zaljubljena i srećna i stružem to zlato, neću dalje da detaljišem", rekla je Kija Kockar kod Anidžića. 

foto: Printscreen Kontravizija

"Oduvek joj je bio simpatičan, stalno je govorila za njega da je vrhuski frajer. Čim je čula naziv pesme i stih odamah je rekla da je pisana samo za njega", rekao je izvor.

Podsetimo, Kockareva je pobedila u Zadruzi pošto je u rijaliti ušla posle prenjube njenog supruga Slobe sa Lunom Đogani. Godinu dana posle, Kija je sem 50.000 dinara, snimila nekoliko pesama koje su postale veliki hitovi, razvela se od Slobe i uživa u svom novom životu. Dok se blogerka Luna vratila u rijaliti, pobedila, uzela takođe 50.000 i počela da se bavi muzikom. 

Kurir.rs 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...