RAŽNATOVIĆEVA U PRIRODNOM IZDANJU: Anastasija pokazala lice bez šminke! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NATURAL

RAŽNATOVIĆEVA U PRIRODNOM IZDANJU: Anastasija pokazala lice bez šminke! (FOTO)

Stars -

Anastasija Ražnatović nema problem da se svojim pratiocima i fanovima prikaže u prirodnom izdanju - bez trunke šminke i Fotošopa! Pevačica je na Instagramu objavila fotke na kojima uživa vozeći se na gliseru, i to bez ijednog filtera!

foto: Instagram

U moru devojaka i blogerki koje pre objavljivanja satima sređuju i obrađuju svoje fotografije u raznoraznim programima kako bi izgledale savršeno, postoje i one koje se rado prikazuju u prirodnom svetlu. Jedna od njih je i Cecina ćerka, koja ne mari što na licu nema ni trunku šminke, što joj je kosa opuštena, svezana u jednostavan rep i što nije uvek tip-top sređena.

foto: Instagram

Nakon letovanja na Mikonosu, pevačica leto provodi na relaciji Beograd - Novi Sad, odakle je njen dečko Đorđe Kuljić. Kada su zajedno, često uživaju na Dunavu. Mlada pevačka zvezda redovno obaveštava svoje fanove o tome kako se provodi, a sudeći po fotkama i video-snimcima koje objavljuje, ovog leta je baš aktivna.

foto: Instagram

Tako smo imali prilike da vidimo da se prethodnih dana vozila gliserom i nabacivala boju, a ono što je sve iznenadilo jesu njene slike. Naime, Anastasija je rešila da tinejdžerkama koje je prate i smatraju uzorom pokaže kako izgleda bez šminke, pa im je dala savet da ni one ne treba toga da se libe. Najpre je pozirala u crnom bikiniju, dok se sunčala, ali posebne reakcije izazvala je kada se presvukla u jednodelni plavi kupaći. Osim vitke figure, ravnog stomaka i dugih nogu, koje su u ovom kostimu došle do izražaja, sve je iznenadio i natpis njemu: "Slatka, ali psiho".

Mnogi su se pitali da li je Ražnatovićeva posesivna i ljubomorna u vezi ili je samo fan istoimene pesme, ali su ostali bez odgovora.

foto: Instagram

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track