Najnovije vesti

PILA SAM, JELA I UŽIVALA, A ONDA SE DESILA TRAGEDIJA! LEVA STRANA LICA MI SE ISKRIVILA: Zorana Šulc preživela 2 možda udara, a u OVOM trenutku je PLAKALA od sreće!
Foto: Printscreen/YT

ISPOVEST

PILA SAM, JELA I UŽIVALA, A ONDA SE DESILA TRAGEDIJA! LEVA STRANA LICA MI SE ISKRIVILA: Zorana Šulc preživela 2 možda udara, a u OVOM trenutku je PLAKALA od sreće!

Stars

Književnica Zorana Šulc ispričala je tragediju koja joj se desila za rođendan.

Ona je uživala u atmosferi, a onda je dobila moždani udar.

"Ja sam dobila moždani udar nasred rođendana, odveli su me u bolnicu, hitna pomoć je došla. Ja sam pila, jela, uživala. Onda je mene jedna vaša koleginica pitala je l' sam dobro. Ja sam rekla da sam dobro i ona meni je rekla da teško govorim i da mi se jedna strana lica iskrivila. Ja izvadila ogledalce i sad autosugestija... I kažem: "Šta lupaš gluposti, izgledam fenomenalno", rekla je Zorana u emisiji "Magazin IN", a potom dodala:

"Međutim, ona je pozvala hitnu pomoć i ja sam rekla da će se ljudi smejati kad dođu, ali ja sam posle sat vremena imala još jedan moždani udar u bolnici. Tu su me zadržali, bila sam na intenzivnom odeljenju, leva strana je bila potpuno oduzeta. U bolnici sam bila 3 nedelje, pa sam sama izašla, još nisam dobro hodala, nisam znala kako ću da se popnem uz stepenice. Jedna žena mi je rekla da ja to mogu i nisam htela da se sažaljevam, sa štapom sam išla gore. Potom sam bila u Banji Koviljači, stavila sam štap u jedan ugao sobe. Sama sam izašla iz sobe i tada sam plakala od sreće."

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...