ZA KIM RONI SUZE NATAŠA BEKVALAC? Pevačica se slomila naočigled svih, nije mogla da OBUZDA EMOCIJE! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

SETNA

ZA KIM RONI SUZE NATAŠA BEKVALAC? Pevačica se slomila naočigled svih, nije mogla da OBUZDA EMOCIJE! (FOTO)

Stars -

Nataša Bekvalac je poslednjih meseci veoma emotivna, što je i javno priznala, a sada je i dokazala. Pevačica se na iznenađenje svih koji su se našli na njenom nastupu u Igalu u Crnoj Gori rasplakala dok je izvodila pesmu "Ponovo".

foto: Privatna arhiva

Nataša od svakog nastupa napravi spektakl, ali ovaj put nju su savladale jake emocije. Iako je cele noći bila raspoložena i pevala je red balada, red bržih pesama, mahala publici i slala im poljupce, u jednom momentu se slomila.

foto: Privatna arhiva

Očigledno je da Nata nije prevazišla sve loše što joj se dogodilo u poslednje dve i po godine, počev od razvoda od Ljube Jovanovića, pa do udaje za Luku Lazukića, a potom i porodičnog nasilja koje je doživela od trećeg muža. Sad prolazi kroz težak proces razvoda.

foto: Privatna arhiva

Nataši, čim je zapevala svoju omiljenu pesmu "Ponovo", krenule su suze. Uspela je samo da otpeva "Voli me iz inata", a potom je zažmurila i prepustila publici da peva umesto nje. Kada je shvatila da ceo klub uglas peva refren njene pesme, pevačica ih je oduševljeno gledala, a potom stavila ruku na grudi i počela da plače i da jeca.

foto: Privatna arhiva

U jednom momentu, Nata je želela da nastavi sa pevanjem, pa je uspela da otpeva nekoliko rečenica: "Ponovo, pred tobom grešna stojim, za tvoju ljubav... ajde", rekla je ona jecajući jer nije imala snage da nastavi.

Bekvalčeva je vratila mikrofon na postolje, spustila glavu i počela da igra, a kada se završila pesma, zahvalila se fanovima na ogromnoj podršci.

Ovi stihovi su uzdrmali Natu

Voli me iz inata, voli me bez ostatka,

voli me bilo gde sam baš takvu kakva jesam.

Voli me kad me nema, voli me pored svega,

voli me kad nijedan baš razlog za to nemaš.

Ponovo, ponovo pred tobom grešna stojim,

ponovo, ponovo za tvoju ljubav molim.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track