Najnovije vesti

SRPSKA LEPOTICA STRPLJIVO JE ČEKALA DA SE DESI ČUDO! Mami sam obećala još pre 9 GODINA da ću to da uradim! Njena porodična priča će vas SLOMITI!
Foto: Marina Lopičić

emotivno

SRPSKA LEPOTICA STRPLJIVO JE ČEKALA DA SE DESI ČUDO! Mami sam obećala još pre 9 GODINA da ću to da uradim! Njena porodična priča će vas SLOMITI!

Stars

Nataša Vojnović izgradila je i te kako uspešnu karijeru manekenke, ali kako kaže, njen život je dobio potpuni smisao tek rođenjem ćerkice. Nakon sedam godina ljubavi, Nataša je sa emotivnim partnerom Miljanom Boškovićem dobila ćerku kojoj su dali ime Gora, po Natašinoj pokojnoj majci.

"Moja mama je bila divan roditelj. Ona je na krštenju dobila ime Gorica, njoj se nije dopadalo, pa ga je kasnije promenila u Nada. Ali ja sam joj davno, još pre devet godina, rekla da ću, ako je ikada dobijem, kćerku nazvati Gora. I jesam, a od kada sam se ostvarila kao mama, najbliža sam svojoj majci. Stvorio se taj za mene toliko željeni krug: majka, ja i Gora, pa tetke i sve druge divne žene iz moje porodice", ispričala je Nataša.

Iako su joj lekari davali male šanse da zatrudni, lepa manekenka nije odustajala od želje da se ostvari kao majka.

"Znala sam da moram da usporim, da manje radim i putujem. Trebalo je da se opustim. Odrekla sam se kafe, slatkiša i svega što me je ubrzavalo. Otišla sam na Havaje mesec dana, završila školu za učitelja joge. Posle 200 sati joge, uradila sam test za trudnoću. I nismo očekivali čudo", dodala je ona.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Gloria/Foto: Marina Lopičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...