PEVAČICA FANOVIMA PODIGLA PRITISAK: Daro, od tvojih si*a srčka se dobija! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SEKSI

PEVAČICA FANOVIMA PODIGLA PRITISAK: Daro, od tvojih si*a srčka se dobija! (FOTO)

Stars -

Dara Bubamara baš zna kako da raspali maštu svojim fanovima, ali i da ih košta zdravlja. Pevačicu su obožavaoci zamolili da im ne pokazuje više svoje obline jer im skače pritisak i preti srčani udar!

foto: Instagram

Iako ima mnogo nastupa u narednih nekoliko meseci, Dara zna kako da uživa i koristi svaki slobodan trenutak da udovolji sebi. Nedavno je pevala u Crnoj Gori, pa je iskoristila priliku da poseti nekoliko plaža, ali i spa-centre i da se brćka u bazenu i naravno, sve to zabeleži foto-aparatom.

foto: Instagram

Darina omiljena vrsta fotki jesu selfiji, i to u ogledalu, pa je za tu priliku obukla minijaturni beli bikini i počela s rafalnim fotografisanjem. Nekoliko slika odmah je objavila na Instagramu, a pored kupaćeg kostima koji se skoro providi i kačketa, najviše su u oči upadale njene obline. Pozamašna zadnjica i bokovi oduševili su njene pratioce, ali najslabiji su bili na Darine grudi!

foto: Instagram

Odmah su počeli da pristižu komplimenti da izgleda vrh, kao Kilimandžaro, da je zgodna, ali bilo je i onih koji su se žalili.

foto: Instagram

- Iju, biće srčanih udara u publici. Dobiću pet srčanih udara odmah, ali ne od vrućine, već od tvojih grudi. Nisi dobra za zdravlje, tvoje si*e utiču na mene, ne kači ih više - samo su neki od komentara.

foto: Instagram

Ipak, Bubamara se nije obazirala na to već je nastavila da provocira muškarce i da objavljuje fotke u kupaćem, ali i u dekoltiranim haljinama.

Milena i Neda Dobrodržeće

foto: Privatna arhiva

Iako su obe u sedmoj deceniji, Milena Plavšić i Neda Ukraden zadale su domaći zadatak mnogim koleginicama i pokazale kako i u tim godinama žena može da izgleda negovano i atraktivno.

foto: Privatna arhiva

Milena je napravila nekoliko fotki dok je bila na letovanju u Egiptu. Osim zategnutih grudi i nogu, primetili smo da Plavšićeva ima i izuzetno negovanu kožu, bez celulita.

S druge strane, Neda je pozirala u jednodelnom crnom kupaćem kostimu u Lepetanima. Redovnim treninzima i negom kože uspela je da dokaže da žena i u tim godinama može da izgleda lepo.

Kurir.rs/J. S. - I. E. / Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja