Najnovije vesti

MARIJA ŠERIFOVIĆ BACILA SE NA SREĐIVANJE! Pukla za stan 300.000 € pa za nameštaj i tapete dala 30.000 €!
Foto: Sonja Spasić

široko

MARIJA ŠERIFOVIĆ BACILA SE NA SREĐIVANJE! Pukla za stan 300.000 € pa za nameštaj i tapete dala 30.000 €!

Stars

Marija Šerifović uživa u svom stanu na Novom Beogradu, za koji je izdvojila 200.000 evra, a sada je odlučila i da uloži 30.000 evra u njegovo renoviranje. Pevačica je akcenat bacila na promenu nameštaja u svom domu, saznaje Kurir.

foto: Damir Dervišagić

- Nakon što je završila sa "Zvezdama Granda" Marija se posvetila sređivanju stana. Ona je želela da promeni nameštaj, a odlučila se za poseban stil vrlo modernog dizajna. Naravno da nije reč o jeftinim komadima nameštaja, a uz to je stavljala vrlo skupe tapete koje je uklopila sa draperijama u dnevnoj sobi. Sve to je koštalo oko 30.000 evra - otkriva naš izvor blizak pevačici. Marija je jedna od najplaćenijih estradnih zvezda, angažovana je na nekoliko projekata, a održala je i mnogo koncerata u poslednje vreme. Njeni nastupi su prepuni, pa je i logično da može da odvoji veću sumu novca za sređivanje stana.

Poznato je, inače, da Marija najviše novca ulaže u nekretnine, a ovaj u koji se uselila nalazi se na jednoj od boljih lokacija na Novom Beogradu. U njenom komšiluku je Nikola Rokvić, ali za nju je svakako najvažnije to što je u blizini stan njene majke Verice.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/ I. E./ Foto: Sonja Spasić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...