ANASTASIJA NEĆE DA IDE CECINIM STOPAMA: Zahvalna sam majci za sve, ali ne mogu i ne želim da zavisim od nje!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

ANASTASIJA NEĆE DA IDE CECINIM STOPAMA: Zahvalna sam majci za sve, ali ne mogu i ne želim da zavisim od nje!

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović od prošle godine gradi muzičku karijeru, za sobom ima dva singla, a sada je odlučila da otvori dušu o odnosu sa majkom, folk divom Cecom.

"Mislim da sam uspesima svojih dosadašnjih pesama pokazala da sam se "odlepila" od majčine slave", kazala je Anastasija.

foto: Nemanja Nikolić

"Mama je moja najveća podrška i uzor, ali svakako treba da kreiram sopstveni stil", dodala je Ražnatovićeva, ističući da ne želi da ide Cecinim stopama, već da karijeru izgradi na svoj način.

Anastasija je odnedavno finansijski nezavisna, pa je progovorila i o tome.

"Mislim da svako, nezavisno od finansijske situacije u kojoj se nalazi, treba da zaradi za svoj dinar. Morate za nešto da se potrudite, da biste umeli to da cenite", navela je.

"Zahvalna sam majci što mi je u životu pružila sve što mi je bilo potrebno, i to mnogo poštujem, ali isto tako oduvek sam bila svesna da ne mogu i ne želim da zavisim od nje".

foto: Printscreen/Instagram

Anastasija je rekla i šta će joj u narednom periodu biti visoko pozicionirano na listi prioriteta.

"Stalo mi je da izgradim sopstveni identitet i sutra, kad pogledam iza sebe u nekim starijim godinama, budem ponosna na sve što sam postigla sama, svojim trudom i ulaganjem", zaključila je mlada pevačica.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track