ANDREANA ČEKIĆ IZBEGAVA DARKOVU VERENICU: Pevačica obožava Lazića kom je bila KUMA, a ovo je RAZLOG što se sa Marinom ne pojavljuje NIGDE!
Foto: Dragana Udovičić

SVE JE KRISTALNO JASNO

ANDREANA ČEKIĆ IZBEGAVA DARKOVU VERENICU: Pevačica obožava Lazića kom je bila KUMA, a ovo je RAZLOG što se sa Marinom ne pojavljuje NIGDE!

Stars -

Andreana Čekić izbegava da se druži sa verenicom Darka Lazića, a sada je svima jasno i zbog čega.

Naime, pevačica je dobra prijateljica i Darkove bivše žene Ane Sević, o kojoj ima samo reči hvale.

foto: Damir Dervišagić

"Andreana mnogo voli Anu i zbog toga joj je glupo da se druži sa Marinom, a i kako sama kaže, ne zna ni šta da priča sa njom pošto nemaju zajedničkih tema. Čekićka obožava Darka i trudi se koliko-toliko da bude u dobrim odnosima sa Marinom, ali samo zbog njega. Viša puta je trebalo da zajedno izašu u neki restoran na večeru i Andreana bi uvek izmislila razlog da se ne vide, dok sa Anom redovno izlazi i kači slike", kaže dobro upućen izvor.

Ono što je još čudnije jeste da je Marina prekujče postavila njihovu zajedničku sliku, a Čekićka istu nije htela da prihvati na svoj profil.

Podsećamo da je Andreana od samog početka pričala da su za nju kumovi Darko i Ana i da je ne zanimaju njihovi novi partneri. Međutim, Danijela je rado prihvatila i druže se, dok sa Marinom nikako ne može ili neće da nađe zajednički jezik.

foto: Ana Paunković, Sonja Spasić

Kurir.rs/S. Telegraf, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja