JELISAVETA KAO IZVAJANA NA PLAŽI: Glumica letuje sa bebom u Crnoj Gori, a nema ni trunku VIŠKA na stomaku! Evo gde joj je TEO!
Foto: Printscreen/Instagram

PRIVLAČI PAŽNJU

JELISAVETA KAO IZVAJANA NA PLAŽI: Glumica letuje sa bebom u Crnoj Gori, a nema ni trunku VIŠKA na stomaku! Evo gde joj je TEO!

Stars -

Jelisaveta Orašanin pokazala je savršenu figuru posle porođaja, a trenutno odmara u Tivtu.

Kada vide glumicu na plaži, svi komentarišu da nije realno koliko dobro izgleda, s obzirom na to da ima bebu od pet meseci.

"Ljudi se čak šale da se nije ni porađala, pošto im je neshvatljivo da neko može tako dobro da izgleda ubrzo nakon porođaja a da nije posećivao estetskog hirurga", objašnjava izvor i otkriva da glumica i na plaži pazi šta jede.

Glumica se čak i nakon porođaja brzo se vratila vežbanju.

"Kada sam bila trudna, imala sam trbušnjake sa strane, tako da dan pred porođaj se nisam previše ugojila. To što sam trenirala od sedmog osnovne veslanje i što sam ceo život fizički aktivna, mislim da je to definitivno ključ mog izgleda", otkrila je svojevremeno glumica tajnu zgodne linije i tom prilikom dodala da i genetika ima uticaja.

Nakon što provede zabavno jutro i po podne sa bebom Petrom na plaži, glumica uglavnom uveče obilazi Kotor, gde obožava da šeta Starim gradom. Dok Jelisaveta uživa u Crnoj Gori sa bebom, njen suprug Miloš Teodosić trenutno je sa srpskom reprezentacijom na pripremama na Kopaniku

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track