OLIVEROVOJ ŽENI TREBALO JE 10 GODINA DA PREĐE PREKO PREVARE: Pevač je svoju intimu držao daleko od očiju javnosti, a zbog OVE ŽENE umalo mu se BRAK RASPAO!
Foto: Printscreen You Tube

stao na put zlim jezicima

OLIVEROVOJ ŽENI TREBALO JE 10 GODINA DA PREĐE PREKO PREVARE: Pevač je svoju intimu držao daleko od očiju javnosti, a zbog OVE ŽENE umalo mu se BRAK RASPAO!

Stars -

Oliver Dragojević bio je obožavana ličnost širom regiona, a pevač je preminuo na današnji datum pre godinu dana. Iza sebe je ostavio ožalošćenu suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina i blizance Damira i Davora.

Preko 40 godina je bio u braku koji se umalo raspao kada je na videlo izašla njegova afera. Naime, nekadašnja manekenka Branka Marić Muti javno je priznala da je s njim bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Njih dvoje su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog veka, a koliko je afera bila ozbiljna, govori i činjenica da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi svoju suprugu Vesnu.

"Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti", rekla je svojevremeno Vesna koja je svojevremeno za hrvatske medije priznala da joj je bilo potrebno 10 godina da preboli Oliverovu prevaru.

foto: Beta Milan Šabić, Beta Denis Cerić

"Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije", odgovorio bi pevač tada zlim jezicima.

foto: Instagram/Printscreen

Kurir.rs, Alo / Foto: Preentscreen You tube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track