Najnovije vesti

TANJA U ŽIŽU JAVNOSTI DOSPELA ZBOG SKANDALA SA MUŽEM: Pevačica sada priznala ko joj čuva decu i na šta će potrošiti BRDO NOVCA!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

TANJA U ŽIŽU JAVNOSTI DOSPELA ZBOG SKANDALA SA MUŽEM: Pevačica sada priznala ko joj čuva decu i na šta će potrošiti BRDO NOVCA!

Stars

Tanja Savić nije se oglašavala u medijima od kada je izbio skandal u vezi njenog muža Dušana Jovančevića, koji je navodno na odvikavanju od narkotika.

 

Pevačica je otkrila da je zatrpana obavezama, pa ne uspeva da se odmara kao pojedine koleginice, a o mužu nije želela da govori.

 

foto: Damir Dervišagić

"Svako ima svoj život, i ja volim ponekad da izađem. Ja sve živo podržavam. Oni (sinovi) su kod moje drugarice, ona ih čuva, sve je pod kontrolom. Nemam (vremena za plažu), ma kakvi, ja sam prošle godine bila u Hrvatskoj devet puta na moru, ali radno. Nijednom se nisam okupala u moru", navela je pevačica.

 

Kada su Tanju pitali da li voli jahte, ona je imala spreman odgovor.

 

"Volim, kako da ne volim. Ko ne voli? Volimo svi. Ja baš volim jednu, merkam jednu koja košta 7 miliona. Daće Bog (da se zaradi za nju), samo da se radi", rekla je ona u "Ekskluzivno".

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...