JEDVA SE TRGLA! PRAVIM SEBI PAKAO U GLAVI: Katarina Živković napunila 30 i tek sad se oseća kao da je započela ŽIVOT, evo šta ju je MUČILO!
Foto: Printscreen/Instagram

IZNELA PRIVATNOST

JEDVA SE TRGLA! PRAVIM SEBI PAKAO U GLAVI: Katarina Živković napunila 30 i tek sad se oseća kao da je započela ŽIVOT, evo šta ju je MUČILO!

Stars -

Katarina Živković progovorila je o svom privatnom životu, ali i zdravstvenom stanju o kom se dugo spekulisalo.

Pevačica je, kako kaže, zbog stresa i nezdravog života sama sebi proizvela insulinsku rezlistenciju.

foto: Nemanja Nikolić

"Imam problem sa bolestima, dramim i napravim sebi pakao u glavi iako nije nešto ozbiljno. Insuliska rezistencija nije ništa strašno, to može da se redukuje, koriguje ishranom, treninzima. Meni su, kada smo uradili krvnu sliku i kada su stigli rezultati, ustanovili da sam ja to sama sebi napravila, upravo takvim životom i mislima. Dakle, ništa strašno, a ja se borim sama sa sobom da, kada se nešto desi, ne preuveličavam", rekla je Katarina koja otkriva da je sada sve u redu sa njenim zdravljem.

"Osećam se kao da meni život tek sada počinje. Ne mogu da kažem da sam sada najpametnija i da sada sve znam, ali znam malo više i snalazim se malo bolje. Znam šta hoću i svesnija sam sebe, mnogih stvari i mnogo manje tolerancije imam za fejk prijatelje, fejk saradnju, za nešto što mene čini nesrećnom. Poštujem svoju sreću, poštujem svoju privatnost. Sve to ide s godima, ali neko to sazna sa 20, a meni je trebalo da napunim 30 godina da bih se malo trgla. Sad mi nekako počinje sve, ako mene pitate. I karijera, i život, i sve", ne krije pevačica.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja