PRVA OBJAVA MARKA BULATA OTKAKO JE OSTAO BEZ BRATA! Pevač jedva prevalio preko usana šta se desilo: Potresna poruka SLAMA DUŠU! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

EMOTIVNO

PRVA OBJAVA MARKA BULATA OTKAKO JE OSTAO BEZ BRATA! Pevač jedva prevalio preko usana šta se desilo: Potresna poruka SLAMA DUŠU! (FOTO)

Stars -

Igor Bulat, novinar i urednik, preminuo je u 48. godini posle kratke i teške bolesti. Njegovog rođenog brata, pevača Marka Bulata, tužne vesti sačekale su u Loznici.

foto: Dragan Kadić

"Molim vas, razumite moju bol. Izgubio sam rođenog brata. Ovo je najteži trenutak za mene i porodicu, te zaista ne mogu da ništa više da kažem", jedva nam je rekao on.

Dan kasnije, Marko se oglasio putem Instagrama, pa potresnom porukom rasplakao mnoge.

"I sada kada prošao je dan, i tmina noći pritiska mi dušu... tuga i bol hvataju me za gušu, da jedva drhtavim glasom prevalim preko usta da izgubih brata. Posle mnogo bitaka i rata koji si izgubio bez predaje... protiv jakog i opasnog neprijatelja koji ne zna za milost. Voli te tvoj mlađi brat", napisao je uz fotografiju Bulat.

Igor Bulat preminuo je od posledica teške bolesti, raka jetre, koji mu je ustanovljen u decembru. Uz njega, do poslednjeg trenutka bila supruga.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja