EKSKLUZIVNO! PRVE FOTOGRAFIJE NOVE DEVOJKE SLOBE RADANOVIĆA: Pevač smuvao Anastasijinu drugaricu! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić, privatna arhiva

KURIR SAZNAJE

EKSKLUZIVNO! PRVE FOTOGRAFIJE NOVE DEVOJKE SLOBE RADANOVIĆA: Pevač smuvao Anastasijinu drugaricu! (FOTO)

Stars -

Sloba Radanović konačno je turbulentnu prošlost ostavio iza sebe i preboleo bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar.

Pevač je već tri meseca u tajnoj vezi s drugaricom Anastasije Ražnatović, a Kurir je došao do njenog identiteta, ali i fotografija.

foto: privatna arhiva

Reč je o atraktivnoj Nini Gazivodi iz Novog Sada, za kojom je folker odlepio već nakon prvog susreta.

Prema rečima našeg izvora, oni se redovno viđaju, a u njihov ljubavni odnos do sada su bili upućeni samo bliski prijatelji.

foto: Printscreen/Instagram

- Sloba je posle razvoda od Kije dugo bio sam i maksimalno se posvetio pevačkoj karijeri. Želeo je da ga, posle skandala s Kijom i Lunom, ljudi konačno prepoznaju po pesmama, da izgradi karijeru i počne bolje da zarađuje, u čemu je i uspeo. Imao je, doduše, neke devojke s kojima se viđao povremeno, ali to nije bilo ništa ozbiljno. Međutim, kako je vreme prolazilo, a poslovni status mu se poboljšavao, počeo je da razmišlja o pravoj vezi - kaže naš dobro obavešten izvor i otkriva kako je Sloba upoznao novu partnerku.

foto: privatna arhiva

- Sasvim slučajno i neočekivano naleteo je na Ninu. To je bukvalno bila ljubav na prvi pogled. Odmah mu se dopala jer je lepa, prirodna i skromna. Odmah je pao na njen izgled, ali i na karakter, jer je otvorena i nije folirant. Ispostavilo se da je ona dobra prijateljica Anastasije Ražnatović. Njih dve su veoma bliske, čak redovno i putuju zajedno - kaže nas izvor.

foto: privatna arhiva

Cecina ćerka je, kako saznajemo, podržala vezu drugarice i Slobe Radanovića.

foto: Instagram

- Ona se oduševila jer mnogo poštuje bivšeg učesnika "Zadruge". Čak ga je angažovala da joj peva na rođendanskoj proslavi, a odlazi i na sve njegove nastupe u blizini. Otkako je s Ninom započeo vezu, oni su se još više zbližili - zaključuje naš sagovornik.

foto: Printskrin/Instagram

Ovim povodom pozvali smo Radanovića za komentar, ali on nije odgovarao na naše pozive do zaključenja ovog broja.

Inače portal Espreso.co.rs je još krajem 2016, godine pisao o druženju Anastasije i Nine i tom prilikom objavio njihove zajedničke fotografije.

Svako na svoju stranu

Bez kontakta s Kijom

foto: Vladimir Šporčić/Sonja Spasić

Sloba Radanović posle razvoda od Kije Kockar nastavio je viđanje i komunikaciju s njom, što poslovno, što privatno. Redovno su se viđali na snimanjima "Pinkovih zvezda", gde su sedeli u žiriju. Međutim, kada se Kija zaljubila i smuvala fudbalera Miloša Dimitrijevića, za koga je rešila da se uda, sa Slobom je prekinula kontakt.

Kurir.rs/ Ekipa Kurira/ Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić, Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track