ONA JE POSLEDNJA PONELA TITULU MIS JUGOSLAVIJE! Danas živi u Emiratima i ima troje dece: Druži se sa svetskim facama, ali zbog jednog NE MOŽE OKA DA SKLOPI! (FOTO)
Foto: Youtube screenshot

NEKAD I SAD

ONA JE POSLEDNJA PONELA TITULU MIS JUGOSLAVIJE! Danas živi u Emiratima i ima troje dece: Druži se sa svetskim facama, ali zbog jednog NE MOŽE OKA DA SKLOPI! (FOTO)

Stars -

Ana Šargić titulu misice ponela je 200.0 godine. Na svetskom takmičenju u Londonu ušla je u top 20.

"Sa 19 godina sam postala poslednja Mis Jugoslavije, 2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta. Na izboru je bilo preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala", izjavila je svojevremeno Ana.

Danas, ona živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, od 2010. godine je u braku sa Rezom Kalantarianom sa kojim ima dve ćerke i jednog sina. Živi na relaciji Dubai - Beograd - Berlin, a prema njenom Instagramu jasno je da vodi veoma aktivan društveni život.

"Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu", govorila je ona i pre nego što je rodila sina.

foto: Youtube screenshot

Ana radi u jednoj od arapskih kompaniji, i još uvek je prava lepotica. Primetno je da su zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost uticali na njenu figuru.

Druži sa svetskim facama, a često ume da objavi i koju fotografiju sa nekog luks druženja.

Kurir.rs/Blic/Foto: Youtube Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja