KRISTINA RADENKOVIĆ PRAVI IGRAONICU U STANU PRED POROĐAJ! Pola stana u radovima, a sin samo što nije stigao!
Foto: Marina Lopičić

NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU

KRISTINA RADENKOVIĆ PRAVI IGRAONICU U STANU PRED POROĐAJ! Pola stana u radovima, a sin samo što nije stigao!

Stars -

Kristina Radenković ništa ne prepušta slučaju! Ona je još jednom opravdala titulu perfekcioniste i žene koja, očito, ni u drugom stanju ne sedi mirno, tako što je rešila da renovira stan pre nego što dođe sinčić. Velika podrška svakako joj je životni saputnik Nikola Radojević, s kojim kao i s ćerkicom Tarom, jedva čeka naslednika.

"Kristina je odlučila da renovira stan pre nego što na svet dođe sin, a dugo je razmišljala u kom smeru da oplemeni svoj životni prostor. Međutim, nije želela sama da se bavi time, pa je anagažovala arhitektu koji joj pomaže oko osmišljavanja prostora za decu. Ona je želela da u stanu, osim sobe, ćerka Tara i sin imaju mini-igraonicu koja bi se odličnu uklapala kao nastavak dečje sobe. Uz pomoć arhiteke stan će dovesti do perfekcije, a u planu je da kada bude sređivala sobu, uradi odjednom i kuhinju", ispričao je dobro obavešten izvor.

Kristinina želja je da sve izgleda odmereno, bez previše detalja i sa merom.

"Kristina nije zahtevna. Njoj je važno da se rokovi ispoštuju i da bude onako kako je zamislila. Dosta je gledala časopise i sajtove koje su specijalizovani za uređivanje doma, pa je tu kupila ideje. Arhitekta joj je rekao da joj se sviđaju njene ideje i da će uz male korekcije sve biti kako je zamislila", kaže izvor.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja