JA SAM IZ MALOG MESTA GDE IMA 3 SEMAFORA: Pevačica u Srbiju došla iz Hrvatske, bila je ĆELAVA, a onda se udala i sada živi BAJKU! Da li je prepoznajete? (FOTO)
Foto: Printscreen/Ig

VELIKA PROMENA

JA SAM IZ MALOG MESTA GDE IMA 3 SEMAFORA: Pevačica u Srbiju došla iz Hrvatske, bila je ĆELAVA, a onda se udala i sada živi BAJKU! Da li je prepoznajete? (FOTO)

Stars -

Pevačica se pojavila na javnoj sceni pre 11 godina, a svi su je odmah zapazili. Međutim, njena karijera je kasnije krenula u drugom smeru.

Ana Bebić odrasla je u Metkoviću u Hrvatskoj, odakle se, kada je kročila na srpsku estradu, preselila u Srbiju. Jednom prilikom rekla je da obožava Beograd, iako joj je trebalo vremena da se privikne na život u velikom gradu.

"Volim Beograd i energiju koju ima, volim ljude ovde i zato sam tu toliko godina. Ja sam iz malog mesta gde imate tri semafora, dok su ovde gužve u saobraćaju i ako želite nešto da obavite, treba vam ceo dan za jednu obavezu. Mi iz malog mesta smo dosta spori, a ovde vlada velika brzina", navela je tada Ana.

Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni Ana je često menjala imidž, frizuru i boju kose, te je priznala da je u jednom trenutku života čak bila i ćelava.

"Bila sam ljubičasta, roze, neboplava, crna, braon, šatirana. Jedno vreme sam imala kratku, mušku frizuru, a u srednjoj školi sam bila i ćelava. E, to je bio pravi izazov", rekla je u jednom intervjuu.

Krajem 2017. godine, nakon par meseci veze sa sadašnjim suprugom Ivanom Đolićem, Ana je saznala da će postati majka. Pevačica i IT stručnjak su se u decembru 2017. venčali u Beogradu, a u maju 2018. dobili su sina Matiju. Ana se poslednjih meseci povukla iz javnosti i posvetila se porodici.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Ig

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja