ŽIKA JAKŠIĆ JE PRE BRAKA SA 24 GODINA MLAĐOM DAJANOM, LJUBIO OVU PEVAČICU: Isplivala romansa starog zavodnika i ZVEZDE GRANDA!
Foto: Damir Dervišagić

nije gubio vreme

ŽIKA JAKŠIĆ JE PRE BRAKA SA 24 GODINA MLAĐOM DAJANOM, LJUBIO OVU PEVAČICU: Isplivala romansa starog zavodnika i ZVEZDE GRANDA!

Stars -

Saša Žika Jakšić pre dve godine razveo se od voditeljke Dajane Paunović, ali ona nije bila jedina poznata dama u njegovom životu.

Pre braka sa plavušom Žika se nekoliko godina zabavljao sa Slavicom Ćukteraš. Njih dvoje su stupili u romansu na početku njene karijere i dugo su to krili od medija.

Ljubav je potrajala do 2008. godine, a nakon raskida Slavica je ušla u vezu sa italijanskim operskim pevačem Marčelom Bedonijem kojeg je upoznala putem interneta, a Žika je uplovio u vezu sa Dajanom, koju je i oženio 2010. godine.

- Meni je žao što neki od njih nisu dohvatili svoj maksimum, zbog svoje neprofesionalnosti ili zbog svog odnosa prema poslu koji nije bio primeren u datim trenucima. Samo mi je toga žao. Mislim da je Tanja Savić imala mnogo veći potencijal od onoga što je napravila, isto mislim i za Slavicu, da je ona mogla još malo da napravi, ali to je život - rekao je Žika.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, Espreso / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja