MARIJA, OBUCI SE POD HITNO: Glumica pokazala G*ZU, svi je isprozivali! Komentarisao ju je i OVAJ KOLEGA! (FOTO 18+)
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Blam

MARIJA, OBUCI SE POD HITNO: Glumica pokazala G*ZU, svi je isprozivali! Komentarisao ju je i OVAJ KOLEGA! (FOTO 18+)

Stars -

Ups - Karanova je objavila sliku svoje gole zadnjice u tanga kupaćem kostimu, ali,umesto da je nahvale, pratioci su je isprozivali

Marija Karan dosad je objavljivala fotografije na kojima se vidi da u Americi živi kao porodična žena sa suprugom i sinom, ali izgleda da joj je dosadilo da bude smerna, pa je rešila da ponovo zadobije status seks-bombe. Međutim, njena potreba da se razgolićena slika otpozadi izazvala je naopake reakcije!

Krupan  kadar... Guza  Marije  Karan
Krupan kadar... Guza Marije Karanfoto: Printscreen/Instagram

Mara je objavila sliku svoje gole zadnjice i zgrozila mnoge na Instagramu jer, ruku na srce, ne izgleda baš kao praćka. Glumica se slikala otpozadi u tanga kupaćem, crvenog tigrastog dezena. Njeni fanovi brutalno su je isprozivali, poručivši joj da ih je razočarala. Osim što je slika bila vulgarna, bilo je zamerki i na izgled njene pozadine, koja se mnogima nije dopala.

Čak je i njen kolega Uroš Đurić ostavio ironičan komentar.

foto: Dragana Udovičić

- Je l’ ovo svi vide ili samo ja - upitao glumac, a Karanova je očito htela da ispadne duhovita.

- Sorry, Uki, morala sam i sa drugima da podelim! Next one samo za tebe, babe - odgovorila mu je koleginica, dok su ostali nizali komentare: Nepotrebno, obučena izgledaš mnogo bolje, bolje poradi na dupetu, šta se tebi desilo, odvratno...!

I ona guzu za trku ima

I GAGA POKAZALA TANGE

foto: Instagram

I Ledi Gaga se skinula u tangu, ali je za svetsku zvezdu koja se bavi šou-bizom to i očekivano. Pevačica je objavila sliku kako leži na krevetu samo u gaćicama. Nedavno su je paparaci uslikali sa novim dečkom, audio-inženjerom Danijelom Hortonom, a sada svetski mediji bruje o njenoj goloj guzi.

Kurir.rs/Nevena Mijušković Foto: Nemanja Nkolić,Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja